I Greengateformar på mina textade efterrättsfat
De blev lite sura, hallonpajerna, men med lite strösslat socker ovanpå blev de riktigt goda. Receptet som jag har lånat av millandantesign hittar du i förra inlägget. När jag gör dem nästa gång ska jag ha i en matsked råsocker. Tror att ursprungsreceptet är ett LCHF-recept och då ska man inte sockra om jag förstått saken rätt.
Nu är det den 1 oktober, OKTOBER! Var tog september vägen? Är det för att jag tillbringat så många dagar inne, hemma att jag inte riktigt hängt med?
Nu ska jag hasta iväg, börjar alltid 9.30 på måndagar, skönt att starta veckan med sovmorgon.
Ha det gott alla fina därute!
Vad tråkigt det är när det inte blir bra :(
SvaraRaderaVi kommer på studs när ni ska gjuta! (OM den blir bra, haha!!
Kram!!
Vad fin tallrik! Det ser gott ut och jag tror inte på LCHF, jag tror på lagom av allt och att det ska smaka gott!
SvaraRaderaNej, surt vill jag inte ha. Då kan det kvitta men med lite socker på slutet hade det gått utmärkt! De ser goda ut...
SvaraRaderaRedan oktober...snart är det jul :-)
SvaraRaderaHa det bäst!
Kram Hélena