28 december 2012

Jag leker
Igår skulle jag lämna in mitt trasiga standardobjektiv för lagning, men kom hem med ett nytt, begagnat, och ett macro.
Äntligen ett macro! Inte för att det per automatik ger bättre bilder eller gör mej till en bättre fotograf, utan för att det är roligt att prova och försöka lära nytt. Och jag har provat en liten stund nu, sedan vi kom hem från hotellet.
För så är det, efter turen på stan med dottern igår mötte jag upp maken på ett hotell inne i stan. Han har samlat ihop poäng till en gratisnatt och varför inte utnyttja det innan den fryser inne och en hotellfrukost säger man väl aldrig nej till? Och lite vuxentid tillsammans är väl aldrig fel?

Idag SER vädret underbart ut, en strålande sol från en klarblå himmel som lyser på all snö vi fortfarande har kvar, men det blåser riktigt otäckt så idag håller vi oss inne och gör...ingenting tror jag. Det har varit intensiva dagar och det är skönt att inte ha något på agendan.

Vad gör du en dag som denna?7 kommentarer:

 1. Grattis till ditt nya objektiv. Jag köpte ett makro i somras och en ny värld öppnades. Plötsligt inser man hur blommorna verkligen ser ut på nära håll. Du kommer säkert att ha kul under din upptäcksfärd med nya objektivet!
  Nu längtar jag till våren och blommorna....

  SvaraRadera
 2. Härligt med nya objektiv och nya möjligheter att ta foto på!
  Här i Skåne skiner solen men ingen snö kvar. Låter härligt med hotellnatt!
  Ha en fin fortsättning!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har en fin jul, kikar in för att önska dig en god fortsättning!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Grattis! Det är ju så roligt med ny utrustning. Själva har vi blivit trevligt invaderade av bror och hans barn så jag har inte ens kunnat tänka kamera och träff ;-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Grattis till det nya! Vill också så gärna ha. Kanske någon gång...
  Vi var på Ikea idag för Oscar behövde verkligen ny säng. Hela dagen gick nästan till det. Bara körningen tar två timmar.
  Lagat lite italiensk mat nu ikväll, Erica och jag till de andra. Pannacottan kvar!

  Om solen behagar lysa imorgon ska jag ut!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får en fin helg...så här innan nyår :))
  Ser att klockan är mycket, men man blir ju dagvild när det nästan är helgdagar hela tiden ;)) man lägger sej sent nästan varje dag ;)
  Ha det gott iaf!!
  Kramen bia

  SvaraRadera
 7. Så himla kul med ett nytt objektiv! Tomten kom hit till mig med ett liknande :-) Han tyckte väl att jag behövde det... eller så hade han sett min "önskelista" :-) Ja, det gäller att testa sig fram med ny teknik :-) Hotellfrukostar = ljuvligt! Ha en riktigt go dag!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...