29 december 2012

Städa

Fantastiska Maison Belle 

I  förrgår beställde jag rengöringsmedel från Maison Belle/ Isabella Smith från webbutiken AgnesAmelia, dagen efter hade jag ett besked i mobilen att paketet fanns att hämta. Sånt gillar jag!
Och nu kan jag städa ekologiskt, med rengöringsmedel som inte är testade på djur och de eteriska oljorna lämnar en härlig doft efter sig.
Vet inte om det är en specialare just nu, men man kunde beställa fem och betala för fyra och även om produkterna känns dyra att köpa tror jag inte de är så mycket mer än vad vanliga rengöringsmedel kostar och jag upplever dem som extremt dryga.

Jag köpte köks- och badrumsrengöring i Köpenhamn i höstas till ett helt annat pris, men jag har fortfarande kvar av dem. Nu kan jag också putsa fönster, handdiska och städa ekologiskt. Fint!

Är det någon därute som har erfarenhet av Belle Maisons tvätt- och mjukmedel? Eller handtvål och handkräm?4 kommentarer:

 1. Mycket nyfiken på att testa! Annars brukar jag köra vanlig sopa...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jajmensan, jag har serien som jag alltid köper med mig ifrån Danmark! Effektiv rengöring med god doft!

  SvaraRadera
 3. Det där verkar superintressant:))) Jag köper all rengöring från vanliga butiken men är nyfiken på annat utbud! Tack för inspo))

  Stöööörsta kraaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 4. Det är sådant där som gör städningen lite roligare :-) Det där får jag allt tänka på... för hur kul är det att städa på en skala? 1 om man använder "vanliga produkter, iallafall 6 om man använder lite annorlunda grejer. Det blir dock en 10:a när allt är klart :-) Ha ett riktigt gott nyår!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...