25 januari 2013

Belysning i staden


Gatubelysning och reklamplats, härlig kombo!Notera de vita blommorna på armen.


Fler bilder, alltså, från Staden. Jag vill verkligen uppmana alla att spana efter vackert vartän du går. Man mår bra av att upptäcka det!

Nu är det bestämt. Agnes ska åka på språkresa i sommar tillsammans med en vän. Det känns bara roligt att hon vill och någon oro för att släppa iväg henne känner jag inte alls. De ska åka till Brighton  i två veckor och bo i värdfamilj. Ännu har vi inte bokat resan, vi ska på infomöte först, men om inga konstigheter dyker upp ska de iväg.

Detta är ytterligare en milstolpe i livet med barn. Jag har skrivit om det förr. Ett av de första är kanske när det lilla barnet sover en hel natt i egen säng, ytterligare en när de börjar skolan, en annan när de är hemma själva en stund och en milstolpe är när de "sover över" hos en kompis. Däremellan och även senare finns det fler stora milstolpar och för mej är detta en av alla. En av alla då jag hoppas och tror att Agnes varit och är trygg nog att klara dem.
Nu känns det absolut att det är dags att ta ett första självständigt kliv ut i världen, utan oss, men med tryggheten att få göra det med en vän hon litar på.Fredag och Skavlan väntar!

Nu önskar jag er, både gamla och alla nya läsare en härlig helg!1 kommentar:

 1. Måste vara skönt att inte känna någon oro alls. Jag har varit ganska orolig de gånger Erica åkt utomlands själv. Inte för att hon ska göra dumma eller farliga saker men för att andra människor ska göra det. Orolig för att de skulle bli överfallna när de gick hem på natten, bli utsatt för ficktjuvar,bli drogad, att flyget skulle störta, att de ...ja, jag vet inte om jag är udda men sådant är jag rädd för. Det kan jag iofs vara orolig för även här hemma i Sverige förstås.
  Jag litar mycket på både Erica och Oscar. De är kloka och ansvarsfulla båda två. Däremot litar jag inte på alla andra.
  Får väl försöka tänka annorlunda kanske.
  Ska fundera på hur jag skulle kunna tänka.

  Hoppas du får en skön helg! Här har varit riktigt kallt idag och jag längtade hem till kameran. Hann hem innan solen försvann så ett par bilder blev det men jag hade lite bråttom och det ska man inte ha när man jobbar med kameran.

  Kramar

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...