15 januari 2013

En av överlevarna


Uppåner

Julen är utstädad, här hemma har jag försökt "våra" till det, men jag har några tappra amaryllis kvar som inte alls givit upp tanken på jul!
Jag köpte den här som vit, fast den visade sig vara rosa/vitrandig och eftersom den blev lång och ranglig fick den fortsatt liv upp och ner i ett vardagsrumsfönster. Tror nog att fler än denna kommer avsluta livet uppochner.
Idag har vi återigen riktigt fin vinter, det har snöat lätt ända sedan i går kväll, ett sånt där sakta singlande snöfall och nu har vi lika mycket som före jul. Inte mej emot alls, även om jag som sagt gärna har vår inne.

Ha nu en fin tisdagskväll!

5 kommentarer:

 1. Jag har också en överlevare här... en som var väääldigt seg i starten. Coolt att hänga dem upp och ner! Ha en fortsatt go kväll!

  SvaraRadera
 2. Mina amaryllisar har gått hädan! Länge leve tulpanen!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker amaryllis!
  Kika in hos mig för lite bloggkärlek!

  SvaraRadera
 4. Vitt och vackert är det även här nu. Härligt!
  Jag hade ingen tur med amaryllisen i år tycker jag. Den blommade bara med en stängel och den var lagom överblommad till julafton. Jaja, jag köpte ett par snittamaryllisar och hängde upp och ner.

  Kram till dig

  SvaraRadera
 5. Så fin! :) Vi har en liten vit kvar här också som får stå och lysa upp på köksbordet tillsammans med vårblommorna nu. :)

  Sköt om dig.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...