12 januari 2013

Nytt på bordet.Jodå, det var just så mycket fint i Lotta Agatons Shop som jag föreställt mej och nog hade jag kunnat köpa hem det mesta. Men det tål ju inte januarikassan (och ingen annan heller om jag ska vara ärlig) så jag fick nöja mej med dessa fina vaser. När jag såg dem tänkte jag att de skulle passa fint med ljusstakarna från Hemtex, både vaserna och ljusstakarna  har en skörhet över sig som jag tycker om. Och visst funkar de tillsammans?

Nu lördag och städning står på schemat. Vi städade ut julen förra helgen och nu ska jag städa in våren. Byte av ögonfröjd och blommor tänkte jag pyssla med idag.

Önskar er alla en fin helg!


11 kommentarer:

 1. Så snygga dina tuschtavlor är! Fint med glasvaser och ljusstakar, ser lätt luftigt och våraktigt ut.
  Jag målade med te först den här gången också. Gjorde det här innan jag läst att det kanske inte behövs. Jag har inget recept på blandningen men blandningen nu var mer färgad eftersom den stått lite längre.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen en fena på det där ritandet- absolut något du ska satsa på!
  Och ja, glas passar alltid bra ihop, fint fräscht och luftigt ja :)
  Jag ska bara krya på mig sen ska jag oxå göra ett ryck här hemma, vill så gärna förändra, förnya. Men med enkla och billiga medel, annat har man inte råd med :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, vi har gjort nästan lika vi. Jag satte ljus i vissa vaser och tulpaner i andra. härligt tycker jag när man kan ha de till mer än en sak

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Så fint och vårigt!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Snyggt blev det!
  Önskar dej en fin helg o ha det så bra!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 6. Det går bra att städa vidare här söderöver när du är klar hos dig :)

  Fina vaser. Jag har också satt enstaka tulpaner i vas idag. Fint!

  Kram o trevlig kväll!

  SvaraRadera
 7. Städat har vi gjort här också. Då är det alltid trevligt att sötta in lite blommor sen. Kram Nilla

  SvaraRadera
 8. Nej, mina bilder används inte till något mer än att underhålla mig och bloggläsare :) Klart att det finns bilder jag framkallat till vår fotovägg men där ryms bara ett tiotal bilder och då är det familjebilder jag väljer att sätta där.
  Tack för dina fina ord om bilderna. Jag ser inte alltid det fina i dem. Har nog sagt det förut, jag är mycket självkritisk när det gäller sådant som fotografering.
  Vi har ett hus med väldigt lite väggyta. Är väl ofta så i gamla hus. Här finns inte plats.

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Så fint det blev Lena och vaser kan man aldrig få för många av. Det känns som jag har hur många som helst men trots det aldrig någon som passar. Hrm, borde kanske ge mig ut på vasjakt. Just vaser brukar jag kolla in på loppisar och maken suckar varje gång jag kommer hem med ännu en. Men som sagt, man kan ju inte få för många. ;)

  Ha en fortsatt fin helg Lena!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Det är ju så härligt att få skaffa sig lite nytt :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 11. Ja gud det blev ju jäääättebra!!! Så snygt med vaserna och ljusstakarna tillsammans. Och jag gillar charmen med att ha enstaka tulpaner i var sin vas! Vårigt och fräscht! Vi ska städa ut all jul idag, du vet det hålls ju på traditionerna här hemma, haha!!!

  Kul att du vill vara med i min utlottning och självklart får du två lotter:)))

  Stooooor söndagskramiz aka

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...