10 februari 2013

Vide i sovrummet


I den fina Gunnel Sahlinvasen

Tror nog att ni förstått att jag måste ha snittblommor och lökar överallt hemma! Problemet är att jag inte vill ha doftande blommor i sovrummet så jag slog till på de här videkvistarna häromdagen. Var kanske lite orolig att näsan skulle täppa igen, jag har tendenser till allergi, men det har gått bra ännu så länge.

Nu väntar jag hem familjen och jag hoppas maken också klarar av att sova i ett videsovrum!

Igår var jag rejält dålig med ett gradantal i kroppen jag inte haft sedan jag var barn, lite skrämmande faktiskt och det kändes inte kul att jag var ensam hemma. (familjen har ju varit på en skidresa).
Efter många timmars sömn mår jag betydligt bättre idag och fortsätter det såhär är det verkligen inte otänkbart att jag jobbar i morgon.
Tack, förresten, för alla fina kryahälsningar!

Idag tar jag det extremt lugnt...vad gör du?


8 kommentarer:

 1. Åh vide!! Känns som om det är hundra år till det sitter på kvistar här ute i naturen! Får ta en tur till blombutiken så länge!! Go söndag! Klem!

  SvaraRadera
 2. Mådde bättre igår och gjorde en liten, liten utflykt. Straffar sig idag, så nu ligger jag igen. Ta det lugnt, hög feber är inte att leka med och den här influensan är det värsta jag har varit med om i vuxen ålder.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bättre!
  Här är det lite småfix i lugnt tempo idag. Tvättar lite, städat kylskåpet, putsat ett fönster, ska träna, dricker te mellan varven...söndagstempo råder.

  Fina videkvistar!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fina kvistar i vacker vas!!
  Här är det lugna gatan, hihi...
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Fy vad tråkigt att vara sjuk! Det är väldigt många som har gradantal de inte borde ha just nu :-) Var och varannan typ! Videkvistarna är ljuvliga!

  SvaraRadera
 6. det är trist att inte känna sig kry. Hoppas du snart skall vara i form igen.

  SvaraRadera
 7. skönt att du kryat på dig, se bara till att inte göra en klassiker och gå till jobbet för tidigt. Typiskt att man gör det och är helt slut sen istället för att stanna hemma en extra dag bara.
  Hoppas du är helt kry imorgon :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Inga blommor i mitt sovrum heller, då blir det bara prosit!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...