7 mars 2013

Bokrea


Årets bokreaböcker

Här ligger de, på en hylla i sängbordet och väntar på att bli lästa.
Jag brukar köpa fler, så jag har böcker för en stor del av året, och jag ska nog göra ett nytt besök i bokhandeln.
Just nu läser jag Zlatans bok och den är inte alls bra! Men har jag börjat läsa en bok lägger jag nästan aldrig bort den.

Har du några tips på reaböcker jag inte får missa? Gärna annat än deckare eftersom jag nästan bara läser böcker i den genren.5 kommentarer:

 1. Härligt med böcker! Jag gillade Zlatans bok jättemycket. Bra att man får tycka olika :)
  Ibland händer det att jag slutar läsa en bok. Tex så slutade jag läsa Femtio nyanser av honom (eller vilken som nu är den första). Den var inte alls bra tyckte jag.

  Önskar dig många sköna stunder i böckernas värld och allt gott för övrigt också. Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med många böcker på hög! Hoppas Zlatan är snabbläst iallafall! Kram i massor!

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte Zlatans bok var jättebra! Tycker att man fick en liten annan bild av honom. Gillar biografier av alla de slag. Härligt med bokrea, att kunna få gå loss och frossa bland en massa böcker utan att det behöver kosta skjortan. Önskar dig en bra dag och en go helg!

  SvaraRadera
 4. Hej på dig Lena!
  Tänkte lämna ett litet spår och tala om att jag lever trots usel uppdatering på bloggen..
  Tack för att du tänker på mig, det värmer! Härligt att se alla blommor du bjuder på och bilder från det vackra Stockholm, så vackert Sverige är! Jag läser aldrig böcker numera, förr var jag en riktig bokslukare, kanske skulle man ta sig i kragen och låna ett par böcker..
  Hoppas din helg blir bra!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 5. Hej igen Lena! Vilket sammanträffande! Det konstiga är att jag testats för Borelia tidigare men då var det negativt. Läkaren förklarade det med att borelia ofta "gömmer" sig i kroppen, därför visade testerna inget förrän nu. Min morbror forskar om bl.a borelia, och han säger att det kan vara svårt att bli av med om man gått med det så länge som jag förmodligen har (fick ett fästingbett för nästan två år sen) men jag hoppas ju att det gått bort vid nästa provtagning. Hoppas hur som helst att du snart får veta vad som fattad dig, är ju så jobbigt när man har ont och inte vet varför. Nedstämd blir man ju på köpet. Hoppas du får en fin helg i alla fall, kramar igen från mig! P.s Tack för kommentaren om bilderna!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...