28 april 2013

Söndag, den sista i april


LyckaDet blev en långpromenad idag och på väg mot deklarationsbrevlådan fick jag plötsligt syn på denna skönhet, den första vitsippan jag skådat detta år! Jag har redan sett tussilago och nu har jag bara blåsippan kvar att spana in någonstans. Jag vet att den finns, jag måste bara vara på rätt ställe för att få se den. Sen kan jag lugnt vänta in sommaren.

Lugnt förresten, här håller jag ju på med all planering för rabatterna och sådd av akleja och alldeles nyss la jag luktärtsfröer i vatten så jag kan förså dem med.

Tänk, om en vecka skriver vi den 5:e maj! Innan dess ska vi fira dottern som fyller 15 år och vara lediga mitt i veckan. Det ser ut att bli en bra dagar framöver.


7 kommentarer:

 1. Ohh så härligt att vitsipporna finns nu =D

  SvaraRadera
 2. Ja hjälp så fort april månad gått!!
  Jag lyckades äntligen få luktärtsfröna i jorden idag efter att de legat i vatten i tre dagar! Såå mycket man vill hinna med nu!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Så söt!
  Jag ska ta mig till skogen i morgon tänker jag. Då hoppas jag på att få se vitsippor.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har ännu inte hunnit med några vitsippor men däremot blommar blåsippstuvan för fullt i vår rabatt. Måste nog på span och plocka hem några vita också till veckan

  Kram Teres

  SvaraRadera
 5. Ja, nu är det ju bara för ljuvligt! Helt fantastiskt, äntligen! Ska ner och skola om några plantor och idag fick de börja vara ute.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Underbart! Jag sådde mina luktärtor för nån vecka sedan och de har kommit upp 10-15 cm, snart dags att toppa dom! Lycka till med dina!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja det är lycka då man ser dem, vårens budbärare.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...