19 maj 2013

Pionstöd


Framtida stöttare

Med inspiration av Agneta har jag gjort pionstöd av ett tunt stålnät. Ännu så länge behöver de små plantorna inget stöd, men med den hastighet de växer är det nog bara en tidsfråga innan jag får leda dem rätt i rutorna.

Fram till nu har jag haft benbockar som skydd för rabattens kortsidor, en tillfällig lösning, men när jag i morse såg spår av rådjur i jorden blev det en prioriterad syssla att åka till byggvaruhuset och införskaffa armeringsnät och de har jag nu ställt i vinkel mot mattan jag redan har. Ska rådjuren komma åt rabatten nu måste de kliva upp på altanen och jag hoppas de tycker det är för besvärligt.
Jag köpte alltså en annan slags armeringsmatta som jag gjorde pionstöden av, de är också förstås ett visst skydd mot objudna gäster. Hoppas bara de rostar sådär vackert!

Den här dagen blev alldeles för kort trots att jag hunnit det jag planerat. Jag kommer hela tiden på nya saker jag vill göra. Kanske dags att skriva en lista så jag får koll på allt jag vill?
4 kommentarer:

 1. Vilket snyggt stöd! Inte så lätt alla gånger att få till det praktiska snyggt.

  Ja,jag ska försöka sova gott. Det gjorde jag i natt också. Det var först uppåt dagen som jag kom på att och vad (lite i alla fall) jag drömt :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Smart sätt att lösa det på! Listor är aldrig fel :-) Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 3. Listor är bra :-) Man behöver inte följa dom och bara att skriva ner saker gör att man får mer koll.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Kul att du också har gjort!

  Kram Agneta

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...