28 juli 2013

Så märkligt


Vackert!

Glada i hågen styrde vi tidigt i förmiddags mot Stockholms innerskärgård och bad i Östersjön.
  När vi hade fem km. kvar sjönk temperaturen från 26 till 18 grader och innan vi var framme var himmelen täckt av gråa moln och över havet hängde dimman tung. Inget väder för strandhäng precis.

Det var ju bara att tänka om och vi spanade efter molnfri himmel och kom fram till att solen och värmen var kvar i stan och vi körde mot en badplats i södra delen av Stockholm där vi kunde sola och bada vid Mälaren.

Sköna lata timmar tillbringades där, med salladsmatsäck, glass, prat och bad.
Nu verkar det som om vi får tillbringa våra dagar på andra sätt, solen har gått i moln och luften känns sval och lätt. Vi hoppas på det första regnet sedan den 10 juli...
5 kommentarer:

 1. Hit har det kommit!
  Efter tropisk värme har vi svalkande luft omkring oss. Jag funderar t o m på att ta på mig något med ärmar och långa ben...

  SvaraRadera
 2. Ojoj, det är lång tid utan regn det. Det är riktigt torrt här med. Fast just nu är jag på tur med mammas husbil. Först Ockelbo och sen Falun. Mysigt! Krsm!

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen märkligt det där med väder ibland. Vi har ju mindre än 1 mil till havet men ändå kan det skilja rejält i temperatur och sol ibland. Idag stannade vi hemma för det var en del skyar till en början och ganska blåsigt. Ju längre dagen gick desto soligare och varmare blev det men då orkade vi inte åka till havet.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Regn, låter nästan exotiskt :-)
  Jättevacker bild!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. What a Dream.....Greets Erwin....

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...