15 oktober 2013

Veckans bukettRosa, för en rosa månad

Det blev en rosbukett denna vecka. Inköpta för en liten peng på Hötorget och fantastiskt vackra.

På inredningsfronten händer en del just nu. Vardagsrummet är färdigmöblerat, däremot jobbar jag fortfarande med att hänga tavlor. Tavelväggen ska utökas med nya print och en verktygstavla (!) som jag först måste sprejmåla. Jag har flyttat runt tavlor på de andra väggarna och har lite svårt att hitta de ultimata platserna. Nu har jag bestämt att det får ta tid, rätt vad är hittar jag rätt.
Dessutom har jag tagit tag i det digra arbetet att sortera, och slänga, sådant som ska vara i de stora förvaringsskåpen. Inget kul jobb alls, så det går långsamt, men det måste göras. Jag vet ju att vi kommer bli så nöjda när det är klart.
Fortsättning följer!

Kramar/ Lena
2 kommentarer:

 1. Jag skulle behöva röja i garderoben. Inte för att där är kläder jag inte använder utan mer för att jag inte gillar upplägget där. Vet inte hur jag ska lösa det. Måste tänka.

  Det där med hållbarhetsdatum bryr vi oss inte heller så mycket om. Det är ofta som maten håller sig längre än vad som anges tycker jag.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Fint med rosor! Kul när man kan köpa dem lite billigt ;) Vad roligt att fixa och greja, jag har lite svårt att komma igång men när man väl gör det så känns det ju superbra! Alltid skönt att rensa! Jag har planer på en ny fotovägg...
  Ha en skön start på helgen, kram Jenny

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...