29 december 2014

December
Funderade på om jag skulle göra en årskrönika i år, det har tidigare varit ett roligt sätt att summera året. Om inte annat så bara för mej själv. I år inser jag att både fotograferandet och bloggskrivandet har stått tillbaka för annat och materialet till en vanlig krönika är för tunt.
Inte så att detta år varit mindre händelsefullt än andra.
Jag startade ju  året med en galen utmaning när jag reste ENSAM till solen på Kanarieön och resandet fortsatte med besök i London, Köpenhamn, Göteborg, genom Danmark, Tyskland och Schweiz till Italien, Köpenhamn igen, Spanien och nu senast till Rom. Jag har en resa kvar, strax efter nyår åker jag tll Malm/ Köpenhamn.
Under sommaren och in på hösten bodde vi i en köksrenovering. Jag har slitit med sjukskrivningar och ett ständigt pyssel med att ordna det bra för pappa. Liksom förra sommaren har jag träffat fina blogg/instagramvänner- numera håller vi väl mest kontakt via insta, även om jag mest varje kväll läser er som fortfarande är här.

Nu är 2014 snart till ända och slutet har vädermässigt varit just som jag önskar; sol och lite snö på backen och vi har varit ute mycket i det fina, det som jag mår så gott av.

Oj då, det blev en minikrönika i alla fall!

Nu önskar jag er alla ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!

Lena1 kommentar:

  1. Gott nytt år till dig också. Hoppas Malmöresan blir bra. Jag har det lite jobbigt med det där att barnen blir stora och har rätt att göra vad de vill utan mig och maken. Det ska vara så, att de gör saker på egen hand, men ändå tycker jag de tär jobbigt. Jobbigt att vi inte är fyra på samma sätt som förut. Jag vänjer mig väl så småningom...

    Kramar

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...