28 november 2012

Vad har jag gjort?!Hjälp!

Plötsligt hade jag återigen fyllt min kvot av bilder på blogger och jag försökte göra som förra gången, radera bilder från Picasa. När det inte funkade följde jag (nåja?) intruktionerna på http://fixa-din.blogspot.se/2012/06/mer-gratis-bildutrymme-gor-sa-har.html och jag har skapat ett nytt konto på gmail.
Jag vet inte hur detta kommer att fungera.

Jag lägger in bilder på nya inloggningen och skriver på den gamla.  Jag har sett att bilden och presentationen av mej har försvunnit. Var tog den vägen?

Låter det vara såhär ett tag nu, kanske kan jag leva med det, för jag vill INTE betala för mer bildutrymme!

Det ska bli spännande att se hur detta inlägg blir!

8 kommentarer:

 1. Jag provade det där med extra konto har jag för mig men av någon anledning valde jag ändå att köpa extra utrymme istället. Det funkar bra.
  Hoppas det ordnar sig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Min första tanke var att: Vá? Har Lena hittat en mjölsäck!! Den andra att vad håller Blogger på med? Var det längesedan du betalade sist? Jag betalade och gör det årsvis i maj...

  kram

  SvaraRadera
 3. Hej, jag råkade ut för detta förra fredagen. Provade att göra ett extra konto men fiick inte till det. Sen googlade jag och såg att man kan lägga in bilder gratis bara man förminskar dom till 800 bildpunkter. Jag har laddat hem ett gratis program som heter Picasa 3 för att kunna göra collage och sånt, och i det kan man väldigt lätt förminska bilderna. Man markerar bara fotot och klickar på exportera så gör den om bilderna till rätt format och dom tar inge utrymme i bloggen. Lycka till och hör av dig om du vill veta mer!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Jag gör som Ulrika och har aldrig problem med utrymmet :-)
  Vill också ha hyacinter!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Jättefin bild! Men bildutrymmet kostar väldigt lite ca 20 kr i månaden ifall du ångrar dig:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Jag minskade bilderna. Om det blir för jobbigt kanske jag startar en ny blogg. Har nämligen ingen lust att ta bort gamla bilder.

  SvaraRadera
 7. Har sett detta problem hos flera andra bloggare och just efter jag läste ditt inlägg hände samma sak mig! Skriv gärna och berätta sen om du köpte mer utrymme eller vad du gjorde. Jag förminskar alltid mina bilder till mellan 600 och 720 px men ändå hände det.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 8. Hm... Vet du vad jag kom på för ett tag sedan. När jag öppnar mina bilder i photoscape för att fixa lite med dem och märka dem har jag också börjat ändra storleken på dem.


  Allt började med att jag ville ha störra bilder i bloggen. Istället för att förstora förminskade jag bilderna i promgrammet. Tex från 3000 till 600 någonting, vilket gör att när jag laddar upp dem på bloggen går det fortare tar mindre plats (antar jag).


  Och jag kan få dem i "ursprungsstorlek" genom att klicka på bilden och välja ursprungstorlek i en liten ruta som kommer upp när bilder markera blå. I bloggen blir en bild som är 600 någonting ganska stor. I gemf. med en som är 3000 som jag bara kan ha som "stor" eller "medium", den blir alltså mindre i bloggen, vilket jag inte vill. Hängde du med??


  Om inte måste jag visa dig. Eller så vet du redan allt detta??


  Lycka till, Kram!


  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...