29 november 2012

Vintervitt

mobilbild

Efter några dagar har regnandet övergått i snöande. Det var så härligt att vakna upp till en vit dämpad värld och nu ikväll ligger den kvar.
Här pågår förberedelserna inför helgen, idag har jag köpt två vita adventsstjärnor som ska hänga uppe i hallen, igår tillverkade jag en "grenstjärna" och kollade fat till mina ljusgrupper. Ikväll ska jag gå igenom adventslådan och se om allt fungerar och om vi har sladdar till stjärnorna. Ljuvligt göra!

Jag har inte tagit tag i mitt bildproblem ännu, jag laddar fortfarande ner bilderna på den nya inloggningen och skriver på den gamla. Jag lutar åt att köpa mer utrymme om det nu kostar så lite som Tina skrev.

Ha nu en fin torsdagskväll, en dag kvar till helg!
Skumt: signaturen kan jag ladda ner från gamla inloggningen. Blogger tror nog att jag bara redigerar "gästbloggarens" (min nya inloggning) inlägg.
Jag skulle bli glad om någon kan förklara detta mysterium.

4 kommentarer:

 1. Jag betalar ca 30 kronor i veckan och det känns helt okey. Slipper fundera över problemet och jag måste säga att det är värt varenda krona.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Jag betalar knappt 50 kr per år tror jag. Undrar om det inte var typ 46 kr förra januari. Det beror på dollarkursen.

  Jag vill också ha snö och just nu ångrar jag att vi bestämde oss för att fira födelsedagar på lördag. Hade hellre adventspysslat i lugn och ro. Men men...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad irriterande att det inte fungerar.
  Primer ska fungera som en grundfärg för att täckfärgen ska få bra fäste! Kram!

  SvaraRadera
 4. Fin blogg. Första gången inne här.
  Hoppas det löser sig med dina bilder..
  Ha det fint
  Eva

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...