9 december 2012

Lördagsträff

Väntande bord

Så var de här igår, vår fina familj. Syster och svägerska med familjer, systerdotter med barn och min mamma. Detta år saknade vi pappa och svågern med sin familj.

Och som alltid tänker jag att det är alltför sällan vi ses. Alla har vi "vårt", ett liv som levs intensivt med jobb, fritidsaktiviteter och annat och stunder då vi kan samlas allihop är svåra att finna. Tur då att vi fyller år och att vi kan rödmarkera dessa dagar för varandra. För det vill vi, det är viktigt och alltid fint att ses!

Nu är det bara veckor till jul då vi ses igen!


Ja hua, vad tiden springer iväg och ännu har vi inte köpt en endaste liten julklapp! Fast så brukar det vara varje år...
Nästa helg ska maken och jag ha vår julklappshandlarhelg, då vi samarbetar på ett underbart sätt. Vi går tillsammans och väljer julklappar, en av oss ställer sig i kassakön medan den andra går till nästa avdelning eller butik och tittar ut nästa julklapp. Den andra ansluter och så får den andre stå i kassakön....

Så håller vi på tills vi är klara och vi skrattar i smyg över alla irriterade och arga människor vi ser och viska till varandra om hur dumma de är som väntar med att gå i butiker dagarna före jul om de nu inte gillar läget.
Kanske avslutar vi, som förra året, på en pub med goa vänner.

Idag har jag varit på julmarknad med fina, kanske visar jag bilder därifrån vid något annat tillfälle.


5 kommentarer:

 1. Alla julklappar till Liten är färdiga, hemklickat och klart, så skönt!

  Det är nästan bara hon och P jag köper till. Sen har P några på sin sida såklart.

  Ja, vi kunde inte komma, så synd. Alva är riktigt dålig i sin hosta. Och jag blir inte bättre heller, idag känns det som det går åt helt fel håll :(

  Vi syns nog hos momor B på julafton, vi åker dit en sväng och drciker kaffe. Men vi måste vara hemma till halvtvå-två, så det blir nog innan det.


  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som perfekt julshopping!
  Här blir det soffhäng ikväll, snöstormen ni hade förra veckan verkar hitta hit nu...
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Låter hur bra som helst! Vad roligt att du har varit på Stjärnjul, vilket år var det? Jag håller på att kolla dagarna efter jul för att få till en träff och fota.
  Ha en härlig adventskväll!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Vilken bra strategi med julklappsinköpen. Där handlar jag i princip alla. Jag tycker det är kul och maken hatar det. Därför går jag hellre själv.

  Kramar från ett Skåne med snöoväder!

  SvaraRadera
 5. Myyycket smart handlingstillvägagångssätt!!! Kram!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...