2 januari 2013

Samma fast olikaJuldag 2012

Nyårsdag 2013

Jo, det är samma bänk fotad med exakt en veckas mellanrum! Lite olika vinklar bara, men man kan ju se vad vädret gjort med naturen på så kort tid.
Nu är det väl ok., man kan gå på gatorna utan att riskera att drutta omkull, värre var det för några dagar sedan...

Idag är det vanlig onsdag och många är tillbaka i jobb igen medan jag och familjen njuter av ytterligare härliga semesterdagar.
Nu ska jag snart ta en tur in till staden och besöka Panduro. Jag behöver svart hushållsfärg, så jag ser att lakritsmacaronerna verkligen smakar lakrits. För övrigt blev de inte särskilt lyckade om än goda, smeten blev för tjock och inte alls släta och fina som de ska vara. Men som sagt, smaken eller konsistensen var det inget fel på. Jag måste tillägga att jag av någon underlig anledning inte använde receptet jag följt tidigare och det som jag lade till i går, fråga mej inte varför!

Om du missat mitt förra inlägg, det om chokladfondanten, skrålla ner en bit och du hittar den absolut bästa efterrätten någonsin!

5 kommentarer:

 1. Ja, tänk vad konstigt att vädret kan ändras så på bara en vecka. Här har över hälften av all snömassa försvunnit och det är snorhalt nu istället. Inte blev det bättre av att det kom stora snöflingor inatt och imorse heller, nu ser man inte isen under och det är ännu halare.

  Vad tråkigt att dina lakrits macarons blev lyckade. Det är så gott med lakrits och jag köpte mig en lakritsessence innan jul. De går ju som smör i solsken när man numera smaksätter allt:))

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Önskar dej en god fortsättning på det nya året!!
  Hoppas det blir ett bra sådant;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Så skönt att du ser lite naturmaterial igen!!

  kram

  SvaraRadera
 4. Naturen ändrar sig fort. Jag gillar helt klart den med snö mest.
  Panduro var jag också på idag, i Malmö. Jag köpte mig en vit penna eftersom min gamla torkat. Nu kan jag köra min/mina recepttavlor minsann.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Mmm, ibland går det fort! Jag har börjat jobba. Ligger efter med läsning och tentor...mindre roligt men så går det när man förlustar sig hela december :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...