23 februari 2013

Hej!


Näe, inte riktigt rutig

Var bara tvungen att kolla om kungsängsliljans blomma verkligen är rutig och jag gick nära med kameran.

Nu är jag här igen, jag har haft ett helt oplanerat datauppehåll. Inget har blivit skrivet och knappt ens läst, även om jag kollat in er i mobilen på väg till och från jobbet. En viktig orsak är att jag inte haft möjlighet att fotografera och utan bilder - inga inlägg, en annan är några sena jobbkvällar.

Idag ska jag gå ut i den soliga staden och ta mej någonstans där jag kan hitta grönt och skönt att pynta huset med. Här är fortfarande mycket snö och full vinter och jag behöver luras att tro att våren är på ingång. Snart är ju mars här och den räknas väl till vårmånaderna?

Ha en skönt lördag, så ses vi framåt eftermiddagen!5 kommentarer:

 1. Joorå mars är en vårmånad, då fyller jag år så då är det banne mig vår hihi.
  Jag tycker den ser rutig ut förresten?

  Ha en fin lördag, kramar Helena

  SvaraRadera
 2. Den är bedårande vacker kungsängsliljan. Det är verkligen vår när den blommar och jag hoppas verkligen att lökarna som jag satte utanför köksfönstret tar sig och att snön hinner bort så de kommer blomma där med.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Ja, mars är en vårmånad!
  Hoppas du hittat våriga växter idag så du känner att det går åt rätt håll. För min del har jag lite vår i Lugnet och bara tanken på det känns bra, även här inifrån.
  Snö har vi också. Ett hårdfruset lager på ca 10 cm. På södersidan är det barmark i rabatten men stenfruset och kallt. Hittade några snödroppar som kommit upp kanske 2 cm. Inte mycket att hurra för. Men men, det kommer snart!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Nej ibland hinner man bara inte. Väldigt vacker bild , som får en att längta mer efter våren. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Kul att du är tillbaka! Vad cool bilden är!!! Fräck! Nya växter livar alltid upp :-) Ha en go kväll!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...