25 februari 2013

Rosa, väldigt rosa
Förutom vitt och svart kan man då och då hitta något rosa eller turkos hemma hos mej. Ja, de bruna flaskorna luftas också då och då förstås.

Att köket har ett antal olika färger glömmer jag lätt, jag vill liksom inte kännas vid att de finns. Några luckor är grå och andra vaniljgula  ( färgerna kommer igen i klinkerplattorna i duschrummet
- "binder ihop" färgsättningen i huset står det i objektsbeskrivningen) medan arbetsbänkarna och stänkskyddet är i stavlimmad björk. Vitvarorna är inte vita utan rostfria och visar glatt vartenda fingeravtryck, gillas inte! Dessutom är det otroligt opraktiskt, är man två som jobbar i köket krockar man garanterat förr eller senare och överskåpen går inte ända upp mot taket utan där är en sån där härlig dammsamlaryta.

Nu har jag ett tag ritat på ett nytt kök, men eftersom våra erfarenheter av hantverkare inte är särskilt goda, drar vi oss för att ta tag i en renovering.

Nån gång måste vi och ritningen finns där i alla fall!


2 kommentarer:

  1. Ta in en offert av P ;) Skämt åsido. Det blir kanonbra det där i slutändan, helt övertygad!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kan förstå dina farhågor för hantverkare men ett nytt kök kanske ändå är värt det. Det är ju en så viktig del i huset.

    Kram

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...