16 mars 2013

Fina Zetas


Rosenknoppspelargon


 Fantastiskt vackra vaser


Vildpelargon


Det blev en tur till fina Zetas idag för hela familjen.
Vi hade tänkt äta lunch där, men cafét är litet och några lediga bord fanns inte. Några tappra gäster satt utomhus och fikade, men i den här kyla var det inget för oss.

Butiken är fantastiskt härlig, full av vackra inredningsdetaljer förutom växter, fröer och trädgårdsredskap och något litet köpte jag med hem.

Jag köpte dock inga pelargoner, även om jag är riktigt sugen på de två jag fotat. Jag har inte riktigt plats för dem inne så jag får vänta tills jag kan ställa ut dem. Kanske kan jag fynda dem på mässan Nordiska Trädgårdar i april?

Tack för fina hälsningar i mitt förra inlägg, de värmer och tröstar. Jag läste om Mikael Rickfors och hans sjukdomsbild. När han berättar om den där bottenlösa tröttheten och hopplösheten känner jag så väl igen mej och blir nästan glad över att det inte är annat än "biverkningar" av hemokromatosen, Och att livsgnistan återvänder med behandling.
Jag är kanske inte så illa däran, jag försöker verkligen hitta njutningar, som besöket på Zetas idag samtidigt som jag undviker göra sånt som smärtar. Dit hör mycket av hushållsarbetet och jag har en  hel del att ge tillbaka sen, inte för att någon förväntar sig det utan bara för att jag vill!

Nu väntar jag på Selfridges!


5 kommentarer:

 1. Inte alls roligt att vara sjuk! men det finns säkert bra behandling för dej.Hälsan är alltid viktigast, så gör vad du orkar, vad du tycker om och ta emot den hjälp du blir erbjuden!
  kram o tänker på dej!/ lena

  SvaraRadera
 2. Ha det så gott det går just nu! Hoppas på det bästa!Fin inspiration du visar! Vasrna är kanonsnygga!

  SvaraRadera
 3. Om det finns behandling - finns det hopp! Jag tror att du kan pusta ut lite, även fast du har en tid framför dig där du inte känner dis som du vill.
  Glöm inte att lyssna till din kropp - vila när du är trött!! (talar av erfarenhet)
  Kramar Elle

  SvaraRadera
 4. Jag kikar ofta in på Viktorias blogg, vill också dit!

  kram

  SvaraRadera
 5. Härligt besök du gjort där på Zetas verkar det som.

  Här skiner solen idag men det blåser otrevligt, igen.

  Kramar till dig!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...