26 april 2013

Min stjärna


Stjärnpelargon

Nä, nu orkar jag nästan inte vänta på att få flytta ut mina pelargoner. Visserligen mår de gott på trappavsatsen inne, men jag vill möbla med dem ute på atriumgården.

Idag är det jobb igen och det ska blir riktigt skönt att få "normalisera" tillvaron lite.
Ännu är det tyst från sjukvården och jag har några väntansveckor framför mej, men jag mår så bra jag kan och ska försöka planera för en vanlig vardag framöver. Jag har fram till nu inte alls orkat/vågat tänka på sommar och semester, men nu har vi börjat snudda vid tanken på en bilsemester i europa. Vi har pratat om att ta oss till Italien eller kanske Kroatien när dottern kommer hem från sin språkresa på Malta. En resa till ett ställe som garanterar sol och värme blir det i alla fall.

Hur är det, har du börjat planera för en sommarsemester?

Nu önskar jag er en fin fredag!


6 kommentarer:

 1. Så vackert spretig den är!!
  Jag har alltid planer...he he.

  kram o trevlihelgg

  SvaraRadera
 2. Låter härligt med bilsemester!
  Blir en udda sommar här då maken har så mycket jobb så han bestämt sig för att jobba hela sommaren. Vi funderar på att åka iväg till vintern i stället, vi får se. Sedan vi flyttade ned hit till Österlen har vi inte haft någon önskan att åka iväg på sommaren. Det här var ju vårt semesterparadis och jag älskar allt med de här trakterna på sommaren (när vädret är på vår sida)!
  Skänken är köpt på loppis. Hade ett stort bord där tidigare, men jag behövde plats för rekvisita som porslin, så när den dök upp i felfritt skick till en bra peng så köpte jag den.
  Ha en fortsatt fin fredag!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Wow vilken fiin blomma, en sån har jag aldrig sett!
  Rekomenderar verkligen Kroatien, som du kanske förstår, blir två resor dit för mig i år! Vårt hus ligger i en liten by/ö men ett tips är annars Split, himla fint där. Hela landet är fint men undviker man turisthaken finns det många mer billigare och fina alternativ :)
  Ha en fin helg, kram

  SvaraRadera
 4. Så fin blomma och bild!
  Det låter skönt med bilresan. Roligt att planera.
  Vi funderar på en tur här i Sverige, kanske till Skåne. Men vi har också tusen saker att göra hemma.
  Ser att du fått tukta ditt ormöga. Det behövde inte jag för det har någon annan gjort åt mig...ser bara ett enda blad.

  Ha en skön helg!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Vilken söt liten stjärnpelargon! Undrar just nu om det finns några vita blommor jag inte gillar??? Vita tagetes kanske?

  Låter härligt att du börjar tänka på sommar och resa. Sunt!
  Vi kommer hålla oss hemmavid som vanligt. Vi gör säkert dagsturer och kanske blir en natt eller två någonstans inte allt för långt bort. Det vi vet är att det blir en del dagar på beachhandbollen i Åhus där sonen kommer att spela. Det är så vi gillar att göra på sommaren.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt fin! Underbar!

  Vi driver ju vårat Guesthouse på Gotland sommartid så mestadelen av sommaren tillbringar vi här på ön! Fast Gotland är ju inte fy skam på sommaren direkt!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...