31 maj 2013

Läskigt underbart
Igår var jag med om något läskigt...och otroligt roligt!

Jag har skrivit det förr; bloggvärlden är egentligen helt fantastiskt och fascinerande. Vad är det som gör att vissa bloggar bara går rakt in i hjärtat, väcker nyfikenheten på människan bakom?
De som jag fastnat för, och följer, skiljer sig mycket åt; det kan vara levnadsöden som berör, en vacker trädgård, kloka ord, någon som visar fin inredning, humor...

Nu har jag träffat två underbara kvinnor som ligger bakom två av dem Johanna och Tina.
Och det var läskigt, tänk om vi inte skulle ha något att säga och att bilderna vi gjort av gjort av varandra visade sig vara helt fel!

Så var det förstås inte, jag känner mej otroligt glad över mötet igår och att Stockholm visade upp sig från sin allra bästa sida var helt fantastiskt. Över en lunch på Stureplan, strosande i butiker och till slut en stund i Kungsträdgården haglade frågor, berättelser och lyssnande och min nyfikenhet över dessa underbara människor är något stillad. Och ger mersmak för fler möten.

I sommar väntar nya möten och nu kanske det inte är lika läskigt, jag har redan kastat mej ut i det okända och jag tror att mina tankar om människan bakom bloggen verkar stämma!
Kanske ska jag våga mej på något bloggevent framöver...


4 kommentarer:

 1. Så fint du skrivit vännen- och visst var det lite läskigt innan, men vilken tur att vi tog mod till oss för det blev ju så trevligt;) Kram

  SvaraRadera
 2. Om du ska på bloggevent får du ta med mig! Jag tycker också det är himla läskigt, går jag med dig så kan jag ju hålla dig i handen ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Härligt med lyckade möten!
  Jag hoppas att vi kommer kunna träffas i sommar. Det verkar ju lovande ännu så länge :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är alltid roligt att träffa nya människor, man hittar alltid något att prata om. Fast jag vet precis vad du menar, lite läskigt är det allt. Men det är ju lika för alla som träffas. Klart du ska gå på bloggevent, det brukar vara väldigt givande. Jag har varit med vid några tillfällen när Bloggforum ordnats här i Göteborg och det har varit hur kul som helst!

  Som svar till din kommentar hos mig... det är precis likadant här! Jag planterar... eller kanske mera sår idéer för det kan ta lååång tid innan man får skörda, så att säga. Men oftast blir maken så nöjd när han väl bestämt sig! och det visste jag ju redan från början!
  Kul att jag kunde vara till hjälp med grillen! ;) Är platsen lite kan det kanske räcka med bara grilldelen, vi köpte ju till avställningsbordet också.

  Trevlig helg, Lena
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...