1 juni 2013

Första juni!


Nu doftar nätterna

Och vad passar bättre när jag är vaken en stor del av dem?

Vilken fantastisk försommardag vi hade igår!
En dag som jag spenderade med provtagning, inköp av skokorg, städ av atriumgården, en stund i solstolen, en snabb träff med fredagspubsvännerna och pizzamiddag på atriumgården. Däremellan lite tvättplock, vattning av växter, instagrammande, bloggläsande...
...och allt med tunga, sömngrusiga ögon och tungsint humör!

Jag får verkligen lyfta mej i håret för att orka, samtidigt som jag känner en otrolig stress att hinna med så mycket som möjligt. Det låter galet, jag vet, och fullständigt obegripligt.

Idag är vi lovade regn och planen var att ta tag i städning och fix inne, men nu lyser en svag sol och då måste man ju vara ute, eller hur?
Dammet kan vänta!

Ha en fin första junidag, nu är det väl sommar i alla fall!


4 kommentarer:

 1. Ja, låt dammråttorna vara ifred! Njut du av sol o värme istället! Här blev vi lovade "kanske lite regnskurar"...Regnet öser nu ner, suck!Lite frustration över allt man VILL göra(obs! INTE måste.). Men in te tar jag tag i dammet, då, nej det är för trist. Lite med "hartassen" tog jag inne i torsdags kväll. Det får räcka.
  Hoppas nu på uppklarnande i em.
  kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ja tänk va sommarmånaden är här;)
  Dammet kan verkligen vänta- se nu till att bara vara och samla kraft!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här började dagen med sol och jätteskönt väder. Nu har det kommit ett par rejäla skurar och det har blivit kyligare. Jag hade ju tänkt flytta några växter. Får väl klä på mig lite mer och gå ut ändå för det har nog slutat regna igen.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har läst båda böckerna och gillad dem mycket. Visste inte att han kommer med en ny bok. Den vill jag läsa.
  Oscars arbete är hans första riktiga A-uppsats. Det är inte helt enkelt alls att skriva enligt konstens alla regler och modeller. Språket ska vara varierat och formellt, inte jag-form, rätt upplägg med rubriker och underrubriker, innehållsförteckning, källhänvisning....Ca 11 sidor blev den till slut och jag har fått bättre förståelse för hur konflikten började, vem som står på vems sida och att USA faktiskt var på Mujahedins sida först men sedan "bytte sida".
  Det är bra när vi kan lära nytt genom våra barn :)

  Nu ska jag börja på en ny bok. Det blir nog Amerikauret av Vibeke Olsson.

  Kramar

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...