Om man nu har egna rabarber och inte är så förtjust i rabarberpaj....
...kan man göra rabarberkyckling i stället
Och då säger dottern NAM-NAM av njutning när hon äter!
Ja, jag som inte är någon stjärna i köket har lyckats leta upp ett recept som gjort mej till mästerkock.
Varsågoda här kommer receptet (för 4 personer):
500 g kycklingfilé
1 tsk salt
smör till stekning
3 dl. rabarber i bitar
2 dl. grädde
2 msk. honung
2 msk. konc. kycklingfond
1/2 tsk. sambal oelek
1 riven vitlöksklyfta
1/2 dl hackad gräslök
Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min (innertemp. 72 grader)
Servera med färskpotatis eller ris.
Vi tog couscous!
Vilken fantastisk sommardag vi haft. Igen!
Synd bara att jag varit så upp i varv, det blir så med bara 4 timmars sömn i en kortisonfylld kropp...och jag har fortsatt att ordna med växter, sola, fotografera, instagramma, sola, dricka kaffe, fotografera, sopa atriumgård... och verkligen ändå lätt hysteriskt försökt njuta av solens värmande strålar.
Jag toppade som sagt mina insatser idag med en god middag till familjen som definitivt kommer att ätas många gånger i detta hus!
Nu hoppas vi väl på en lika fin första junivecka!
Det där lät gott, det ska jag testa! Jag gillar rabarberpaj men det kan man ju inte äta varje dag!
SvaraRaderaVi hade en fantastisk sommardag här igår men idag har det varit växlande och inte alls varmt.
Kram
Lät spännande :) kram Diana
SvaraRadera