5 augusti 2013

Ännu en måndag
Jag fortsätter träna


Idag tog vi en tidig resa in till stan, dottern och jag, hon skulle till tandregleringen och därefter skulle vi båda till frisören. Jag hade med mej systemkameran och tog några snabba bilder i flykten. Antagligen måste jag vara ensam när jag ska fotografera, dottern tycker det är pinsamt när jag ska stanna och hålla på med inställningar, vinklar och välja motiv.

Jag har verkligen försummat bloggen de senaste dagarna, på något sätt "behövde" jag inte skriva något när jag fick mitt härliga besked av läkaren förra tisdagen. Dessutom har dagar och kvällar varit fyllda av semesternjutningar så tiden har inte heller riktigt funnits.
Jag har tittat in hos er alla, även om jag sällan lämnat några spår och det har jag saknat.

Idag verkar vi ha den sista riktigt varma och soliga sommardagen och den ska vi fortsättningsvis spendera tillsammans med vänner. Efter en öl på vår atriumgård ska vi ta oss in mot stan och söka upp någon bra restaurang. Jag är sugen på tapas, men den populäraste som ligger nära oss brukar vara fullsatt. Fast idag är det en dag då många börjar arbeta igen, kanske hjälper det oss ikväll.
Själv har jag en dryg vecka kvar innan jag ska börja arbeta. Jag får mjukstarta med halvtid och jag hoppas verkligen att det ska fungera bra nu. Är lite trött på att leva ett "sjukt" liv, när jag inte riktigt känner så.


Ha nu en fortsatt bra måndag, alla ni fina därute!


3 kommentarer:

 1. Men Lena, sista bilden är ju urläcker! Vilket härligt motiv! Måste nog ta mig en tripp in till stan med kameran... wow! Härligt det är att du mår bättre och att det har vänt. Är så glad för din skull!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Det är bra, bara öva! Andra bilden gillar jag mycket. Fin!
  Hoppas ni har en skön kväll nu. Imorgon ska jag och Erica till Väla(stooort köpcentrum utanför Helsingborg). Mer för hennes skull än för min men det är alltid härligt att få tid tillsammans.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Bra att du gör inställningarna själv, det vinner du på! Bloggen ja, den minns jag knappt hur jag sköter längre...TinaTheShed

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...