11 augusti 2013

Hemma igen!


Så är vi hemma igen efter några dagar i Göteborg!

Vi åkte egentligen ner för att maken skulle se Neil Young på Way out West på torsdagskvällen, men konserten ställdes in och som kompensation fick han biljett till alla dagar av festivalen. På krångliga vägar ordnades även biljetter till mej och Agnes och höjdpunkten var naturligtvis konserten med Håkan Hellström på fredagskvällen.
(nä, det där lät ju konstigt, denna sommar har varit lite annorlunda med tanke på min sjukdom, en kort resa till Göteborg skulle kunna vara bra för oss alla och att göra den i samband med WoW blev ju bra!)


På fredagen, medan maken arbetade, gick Agnes och jag genom vackra Trädgårdsföreningen.

Vi hjälptes åt att fotografera, vem som tagit vilken bild vet jag inte!


Detta var min andra resa till Göteborg i sommar och vi har, allihop, varit här ett flertal gånger tidigare. Nu känns det som om jag vet vad jag vill se när när jag är här och jag kan ganska lätt ta mej från ett ställe till ett annat,  med hjälp av spårvagnarna eller promenerandes.
Som vanligt har vädret i Göteborg vara ganska lynnigt och oberäkneligt, vi har haft moln, kraftig vind, regn och fantastiskt sommarväder under våra tre dagar.

Idag är det tvätt och fix vi ska hålla på med här hemma. Det är nedräkningens tid till jobbstart, två hemmadagar kvar och jag känner mej ganska pirrig inför tisdagen!5 kommentarer:

 1. Här har nedräkningen inför jobbstarten också börjat och för första gången på flera år med den lite ångest, hade gärna varit ledig flera veckor till! Men vädret i Göteborg kan vi inte klaga på i år, bästa sommaren på många år. Fast den här veckan har ostadigare väder dragit in och det känns som det berömda göteborgsvädret, synd att ni lyckades träffa in det.
  Älskar de där stora bladen i Trädgårdsföreningen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni kunder göra en liten resa till Göteborg tillsammans. Det blev ju fina bilder oavsett vem som tog dem :)

  Det går säkert bra när du börjar jobba. Trött blir du säkerligen men det går nog över.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Mina första dagar gick strålande! Känner mig nöjd och förhoppningsfull :-)
  Kram HélenA

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med konserten, jag hade gått i taket! Jag förstår mig fortfarande inte på Håkan, hehe...
  Det går nog toppenbra på jobbet, så kul att komma igång igen!

  kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du får en bra start på jobbet på tisdag! Maken har jobbat hela sommaren så jag sitter och kikar lite på vinterresor, skulle inte sitta helt fel..Jag har mått så bra i sommar, känns som att jag fått ett nytt liv efter att borelian upptäcktes och behandlades, hoppas det blir så för dig med nu när det verkar gå åt rätt håll!
  Kram till dig!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...