10 september 2013

Måndagsutflykt


Igår gick utflykten till Brunnsvikens trädgård i Solna.
Jag hade bokat in en lunchdate med maken, ovanligt och otroligt mysigt. Vi åt gott ute i trädgården, du som är med mej på Instagram vet vad.
De har ett otroligt mysigt café inne och dit åker jag gärna en regnig höstdag. Tänk att sitta där med en kopp kaffe och lyssna till smattrandet mot takfönstren...


Som alla handelsträdgårdar av rang har även denna en butik med inredningsprylar. Jag föll för dessa fåglar, men just igår lämnade jag dem kvar där.


Liksom Rosendal har Brunnsviken blommor och grönsaker för självplock. Nu var den nästan tom. Är man här tidigare på säsongen kan man plocka, förutom snittblommor, squash, bönor, kål, gurka m.m.
Nu fanns det vackra Dahlior kvar att plocka, men eftersom maken lämnat mej att åka kommunalt hem avstod jag från plocka något, resan är ganska lång och jag tror jag haft med mej vissnande blommor hem.


Just nu tyckte jag inte där fanns så mycket plantor att bli inspirerad av, det mesta såg ganska torrt och trött ut, men jag hittade detta vackra träd. Jag vet inte vad det heter, kanske någon annan vet?!

Hoppas på en ny utflykt nästa vecka, regnar det finns det väl alltid någon utställning att se.


3 kommentarer:

 1. Vad mysigt med en liten dejt sådär på lunchen!! Kram!

  SvaraRadera
 2. Du lär säkert kunna hitta många fina ställen även när regnet kommer :).

  Vissna blommor är ju inget upplyftande och det ska det ju vara när man gör så fina utflykter. Klokt att du lät dem vara kvar denna gången.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tror trädet är ett slags Vingbenved...Finns flera sorter. Snygga!
  Vilken härlig utflykt så där på en måndag!
  Kramn Lena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...