23 mars 2015

ÅterhämtningSå har jag ännu en ledig måndag och jag har gjort vad mina läkare sagt att jag ska: Ägna mej åt återhämtning.

Idag blev det ett besök på Fotografiska och fylld av intryck (och god lunch) tog jag därefter en promenad utmed Skeppsbron.

Nu har jag inte många lediga måndagar kvar och jag behöver finna ut var, hur och när jag ska kunna hitta återhämtning även under jobbdagar. Behöver jobba på rutiner kanske?


Vad gör du för att återhämta dej och när lägger du in de stunderna?

Kramar till dej !

Lena
3 kommentarer:

 1. Ja du, nu är det inte mycket till återhämtning här känns det som. Vi totalrenoverar badrummet = Stefan gör det på i princip all sin lediga tid och jag sköter allt annat. Det tar sin tid att renovera själva.
  Att träna är återhämtning för mig, även fotografering, rundor i trädgården, läsa...

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hm... skrev en kommentar och när jag loggade in så försvann den, typiskt. Jag skrev väl ungefär: Åh Fotografiska! Mysigt ställe! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Och att gå runt inne i stan/Stockholm är hur mysigt som helst! Att bara vara, ta det i sin takt om man går omkring och tittar på utsikten/i affärer mm. Sitta och fika och bara titta på folk kan vara mysigt också. Hemma när jag går mina promenader så brukar jag lyssna på radioprogram som tex Spanarna och Sommar i P1
  Kram Jenny

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...