24 april 2015

Vackert


Min fina Lyckoklöver som satt ordentligt fart på växandet. 

Häromdagen fanns bara fem blad och den såg lite eländig där i köksfönstret, men precis som allt annat grönt har den satt ordentlig fart.

Lyckoklöver, ett sånt vackert namn!

Och mitt i privat kaos mår jag gott och som läskpapper suger jag åt mej komplimanger som kantat min vecka; det finaste fick jag idag när en kollega sa att jag ger energi och lugn.
Trots, eller kanske därför, mina två veckor som "frisk" och med vanligt schema är det så det känns.
Energi och lugn.

Kanske har energidepån fyllts på av den underbara vår vi haft de senaste två veckorna, med mestadels blå himmel. Jag är helt klart en "sommartidsmänniska" som behöver ljuset. Och att varje dag se hur allt gror och grönskar är som balsam för själen.

Nu väntar en helg av ingenting och firande av mamma med middag på söndag, sånt ger också energi.


Kramar till er alla!

Lena

2 kommentarer:

  1. Efterfrågan replika klockor på en viss lyxstim är ofta närmare kopplad till nuvarande varumärkes- eller modellpopulation rolex kopior än, säger ren kvalitet eller värde. Idag granskar jag en klocka som är en del av en underdog-kollektion inom en mycket klockor kopior populär kategori, nämligen “integrerade armbandsport-livsstilsklockor” (ofta i stål - men detta är inte en stålur). Det domineras av fake rolex modeller som Audemars Piguet Royal Oak och Patek Philippe Nautilus. En modellfamilj som i hög grad är en modern och historisk medlem fake Rolex av integrerade armbandssport livsstilsklockor är schweiziska Girard-Perregaux. Idag på aBlogtoWatch checkar rolex replica jag ut en mindre diskuterad familjemedlem: Girard-Perregaux Laureato. Den här modellen är ett exotiskt alternativ, framställt Rolex replica av titan och 18k rosa guld.

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...