16 april 2015

Galet vackertIdag har jag jobbat den längsta dagen sedan ett drygt år.
Och det gick bra! Förstås!

Till och med så bra att jag tog bussen till Kungsträdgården för att se de vackra japanska körsbärsträden som börjat blomma nu.

Det är otroligt roligt att vara där, det är ju inte precis bara jag som vill se det vackra.
Turister, fotografer, ungdomar, föräldrar som förevisar och pekar på träden, de som tar selfies mot en blommande gren och så såna amatörer som jag som gör allt för att få till den ultimata bilden.
Det var verkligen inte lätt idag, det blåste rejält och runt omkring oss gick mörka regntunga moln, och att få till någorlunda skärpa var en utmaning. Denna är väl inte perfekt, men det rosa och himmelsblå är där så jag får vara nöjd!

En jobbdag kvar denna första "hela" vecka och jag är glad och nöjd att det är roligt och funkar bra.

Ha det gott alla underbara!

Lena


2 kommentarer:

  1. Oj, är de redan utslagna!!?? Här är inte våren så långt kommen. Kallt och blåsigt är det också här. Men det är bra att våren tar det lilla lugna. Så har vi den med oss lite längre... Fortsatt Lycka Till med att jobba! Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Läste just om träden och tänkte att jag gärna hade velat vara där. Måste vara fantastiskt.
    Hoppas att jobbandet går bra för dig. All början är svår, tänk på det. Jag var helt slut de första dagarna när jag började jobba. Stupade i stäng före nio. Idag känns det bättre och ibland ser jag nästan fram emot att jobba.
    Ha det fint! Kram Elle

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...