25 augusti 2013

Söndag kväll!


Vackert på en av våra promenader

När jag läser det jag sist skrev tänker jag att ni antagligen undrar hur jag planerar min tid. Jag skriver om min stora trötthet OCH om allt jag planerat för helgen. Borde man inte ha en något lugnare helg egentligen?

Men det har verkligen varit en helg full av njutningar och med det också vila inför veckan. Jag har lyckats få till en härlig mix av umgänge, familjen, promenader, loppis, Bondens Marknad, konsert, trädgård och vila i solen däremellan. En önskehelg helt enkelt!

Nu önskar jag er och mej en önskevecka med, för min del, något mindre trötthet och mera ork!


2 kommentarer:

  1. Att vila kan vara många olika saker tror jag. Att ligga i soffan och titta på tv tror många är vila men det är det inte. Inte för hjärnan. Det kostar jättemycket energi när våra hjärnor ska bearbeta alla intryck från tv. Mer vila är det i så fall att gå en runda i en skog eller liknande. Vad jag menar är att även om du gjort saker i helgen så är det inte säkert att allt du gjort ätit energi. Vissa saker har säkert laddat dig med ny energi istället. Energi som du kan använda dig av under veckan.

    Jag är nöjd med min helg. Trädgårdsdag i Bäckaskog idag och en del grävjobb i trädgården. Att träffa folk kostar en del energi men att gräva ger energi. Så funkar jag. Eftersom jag inte kommer så mycket längre nu så blev det en stunds solande också. Stefan måste komma vidare en bit för att jag ska kunna börja flytta tex rabarber och bärbuskar. Han har lagt plattor och satt glas i fönsterna på garaget idag. Nu är det snart dags att börja gräva för stolparna till pergolan som ska vara över sittplatsen vid garagegaveln. Det tar sig!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. En mix av sådant man gillar att göra låter som en bra helg! Ha en forsatt go söndag!

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...