28 juni 2011

Pioner

Har klippt av alla färdigblommade, men det fanns några enstaka kvar!
Till och med en och annan liten knopp...

Vet att "piontiden" snart är slut även om jag väntar på att den nya vita, som hade två knoppar ska slå ut. Det ser ut som om en "torkat ihop" och jag får nog bara se en enda blomma- men det längtar jag till!

Är det möjligt att ha blommande pioner en hel sommar?


5 kommentarer:

 1. Visst är det underbart med pioner och vilken doft,mina har tyvär slutat blomma nu,jag tog in de sista två i en vas imorse,så nu har jag bara ett par få dagar kvar att njuta av dom :(

  Ha en fin sommar dag
  kram Tessan / hemmakär

  SvaraRadera
 2. Det ser nästan ut som att vi har en likadan pion. Rosa med lite ljusare kanter. Så fin. Hade också hoppats på att det fanns något som gör att de står sig hela sommaren.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte det finns pioner som blommar hela sommaren och det är väl lite det som är tjusningen, att få längta och sen frossa under kort tid.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag visste inte att vi hade pioner ens men bakom garaget så var det några som blommade men nu sjunger dom verkligen på sista versen..
  Rosa är våra- men vita skulle jag också vilja ha! :)

  SvaraRadera
 5. Alltås, man kan ju inte annat än älska pioner! Angående rabarberna så går det inte att misslyckas med detta recept! Och sådana recept älskar jag! Detta kom jag faktiskt på av en olycka. Jag glömde dem helt enkelt i micron! Och sedan dess är detta en klassiker som återkommer i varje rabarbersäsong! Du måste testa!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...