8 augusti 2011

Hemma!

Jodå, bildtext kommer!

Det regnade hela dagen igår, ett sånt där rasande regn där en sekund i det gjorde oss blöta in på bara skinnet. Inte särskilt roligt när vi packade i och ur bilen.
Och därför glömde jag plocka mina vita luktärtor! Snyft!

Är ändå glad för regnet, i år har jag mina tomater i krukor och de måste ha vatten....mycket! En kruka hade vi plats för i bilen och den ska nu få växa på balkongen hemma i stan. Planerar att ta hem dem alla, men det får vänta.

Dessutom har jag tagit plantor från jordgubbsrevor och planterat för tillväxt i en av pallkragarna och de är också känsliga för torka.

Idag har jag kramat dotter och man hejdå! De är i London nu och kommer inte hem förrän på fredag- hur ska jag klara mej utan dem?

Har också arbetat min första dag, det är både härligt och svårt att vara tillbaka. Svårt, för att det är knepigt att komma igång, vill egentligen mest sitta i personalrummet och prata med alla fina kollegor och höra hur de haft det i sommar. Roligt, för att barnen är så glad över att se varandra och oss...
Det brukar ta några dagar innan allt är på plats igen!

Mitt personliga projekt har gått bra idag. Hoppas det fortsätter så!

Ha en fortsatt fin vecka!2 kommentarer:

 1. Hejsan! Vad kul att du hittade till mig, så jag hittade till dig! vad roligt med stuga i Eklundsnäs! Det vet jag var det ligger, min ex-svärmor har stuga där och jag har varit där och badat några ggr när jag var liten.
  Lägger mig som följare så jag hittar tillbaka hit ;)
  Ha det så bra, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Så det är slut på sommarlovet för din del - tja, jag har en veckas ledighet kvar men längtar faktiskt lite till jobbet :) Brukar inte ha jobbångest vid semesterslut.

  Jaha - vad har du nu för personligt projekt på G? *nyfiken*

  Ha det gott :)

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...