14 september 2011

Att njuta
Penningbladet, så oansenlig på avstånd, så vacker på nära håll!


Halvsitter i sängen nu, bloggar, lyssnar på Spotify och ska kolla på SvtPlay senare. Känner mej lite trött och sliten. Fast nöjd!

På jobbet arbetar vi hårt för att få våra allra minsta nya vänner att förstå att det kan vara roligt och bra att vara hos oss. Några har lite svårare att inse det, ett helt liv hemma med en förälder som antagligen varit närvarande hela tiden kan vara svårt att vänja sig av med. Förstås!
Jag vet av erfarenhet att det plötsligt kommer en dag då de skrattar, busar, sjunger och leker med nya vänner. Och låter oss trösta!

Och jag har nyligen fått veta att föräldrarna till våra barn skattar oss högt i föräldraundersökningen kommunen genomför varje år. Nästan högst i hela kommunen!

Imorgon har vi föräldramöte och vi ska få berätta om vårt fantastiska arbete, om de otroligt kompetenta, nyfikna och fina barn vi får möta varje dag. Vi vill också att de ska reflektera tillsammans med oss om hur vi ska gå vidare med hösten projekt utifrån vad vi tillsammans kan se att barnen mest intresserat sig för i vårt arbete med sommaruppgiften.

Min rubrik i kväll är Att njuta, och det gör jag nu i vårt av värmeljus upplysta sovrum, nu skickar jag iväg detta och växlar över till Gunnel på SvtPlay.

Tusen onsdagskramar till er!

4 kommentarer:

 1. Så fint av dig, du gillar ditt jobb/barnen det hörs...Måste vara en stor tillgång för de föräldrar som lämnar över sina barn. Gulligt...

  kram

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara, konsten att kunna skriva...

  Den behärskar du med råge, eller är det så man säger, med råge!?!

  Jag skulle lämna mitt barn till dig alla dagar i veckan och känna mig 1000% trygg.
  Förstår att ni har nöjda föräldrar :)

  Lycka till på föräldramötet!

  Kram

  SvaraRadera
 3. De föräldrar och barn som har dig som sin pedagog kan skatta sig lyckliga.
  Fin bild på ditt kollo i förra inlägg! Skulle gärna se fler bilder därifrån :)
  Kram
  Nelya

  SvaraRadera
 4. Vilka fina penningblad. Å det låter som du är en trygg famn att lämna sina barn i. Vi har också trygga famnar i vår kommun. Det gär mig allra gladast just nu! //Anna

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...