13 september 2011

BloggläsningJust som mina gamla gladiolus sjöng på sista versen fick jag nya av jobbet. För att jag blivit PIMexaminator!


Det blev ingen sol i eftermiddag som de lovat...här är grått och blåsigt...och det blev ingen fotograferingspromenad i ljus!

Såg att jag gjort en sån där hemsk avstavning i förra inlägget (förlåt Emma, jag vet att du hatar dem). Naturligtvis var månen inte full, det var fullmåne!

Har tittat runt på era bloggar och förstås läst fina inspirerande inlägg. Vill puffa för ett särskilt: Helena, har ett nytt smart användningsområde för kryddhyllor. Är lite  ledsen att jag förra året slängde en nästan likadan!

Nu är det strax "läggauppbyxortid"!

9 kommentarer:

 1. Underbara blommor och Grattis till att du blivit PIMexaminator, inte för att jag i nuläget vet vad det är.. Men ändå!! :D Grattis!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till att du blivit PIMexaminator! Vill också veta vad det betyder :)
  Blommorna är så vackra!
  Ha en fortsatt skön kväll!
  Kram
  Nelya

  SvaraRadera
 3. Jag försökte googla men blev inge klokare men ändå: GRATTIS!!!!! Åh va glad jag är för din skull!! Iiiih!! Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en trevlig kväll:)
  Ha det gott!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 5. Som fsk pedagog så fattar jag precis grattis! Och tack för puff in till mig kul att kunna inspirera :)
  kram

  SvaraRadera
 6. Du såg helt rätt med stjärnan i ryggen.. Men det är mer än så, det är Televerkets logga som är insnidad, eller framlackad (vet inte hur dom gick tillväga på den tiden) i ryggen. Så himla fint. Tror jag ska lägga till det i inlägget, så andra läsare också vt att dom ser rätt :)

  SvaraRadera
 7. Heej Lena och stort GRATTIS!!
  Tack igen för den fina awarden. Jag hoppas jag gjorde rätt i att skicka de vidare eller kunde man kanske välja att skicka tillbaka till den man fick av?! Aja, vill iallafall att du ska veta att du får den största awarden för att du är så himla gooo =)
  KRAM till dig
  Tessan

  SvaraRadera
 8. Grattis! vad roligt och vilka vackra blommor!!!

  ///Jessica

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...