12 september 2011

Det godaste kaffet......dricker jag när jag just kommit hem från jobbet, slår mej ner vid datorn och läser alla era fina inlägg.

Det är ett skönt sätt att koppla av innan jag tar itu med kvällens måsten. Oftast kära såna, men ändå! Matlagning, tvätt, strykning,samvaro med familjen, eget pyssel...

De  senaste dagarna har jag också blivit glatt överraskad att så många kommenterat mina inlägg, att jag då och då får nya följare...Det gör det ännu roligare att blogga!
Nu har jag snart ett jubileum att fira och jag håller redan på att fnula på en present till er...

Ha en fortsatt fin måndagskväll!


7 kommentarer:

 1. Den bästa present man kan få är att titta in till dig och se att du skrivit ytterligare ett nytt inlägg!!!
  Man blir glad av dig Lena!
  kram tessan/hemmakär

  SvaraRadera
 2. Mmm, såg så gott ut så att jag som annars inte dricker kaffe blev riktigt sugen. Ja visst är det skönt med en lugn stund för sig själv ibland.

  Kram, Nicole

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Visst är det roligt att läsa kommentarer. Lustigt, men så ser mitt älskade morgonkaffe också ut, till och med glaset. Ska ta ett kort imorgon.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Visst är det roligt att läsa kommentarer. Lustigt, men så ser mitt älskade morgonkaffe också ut, till och med glaset. Ska ta ett kort imorgon.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt att hinna slappa lite sådär efter jobbet. Här är det oftast snabba ryck med matlagning direkt jag kommer inom dörren. Ibland har maken redan hunnit börja, ibland inte. Numera går våra barn så länge i skolan att de sällan hunnit hem före oss och har de det så är det läxor som måste göras.
  Nu är maten äten, E och O körda till sina träningar, hunden rastad, E och O hämtade igen och nu, nu sitter jag i soffan, dricker te och kolla bloggar.

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det underbart roligt med kommentarer och följare. Och alla fina bloggar! Man får så mycket positiv energi i blogglandia ibland!
  Såg din röstning... Jag jobbar med maskiner... Läkemedelstillverkning som vi har här i Tokstan =)
  Ha en härlig tisdag, kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Mmmm, det där kaffet skulle jag vilja ha nu, men då skulle jag nog inte somna förrän inatt är jag rädd. Jag gillar bästa kaffekoppen på morgonen framför nyhetsmorgon och datorn en ledig dag.

  Roligt att du har fått en massa nya läsare. Kul!

  Kram Teres

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...