3 september 2011

Snopet!Liljorna är ersatta med fina Gladiolus!Det blev inget kollo igår!
Dottern har varit ordentligt förkyld hela veckan och igår gick hon hem från skolan. Planen var att vi ändå skulle iväg, men när det närmade sig avfärd ville hon inte längre! Snorig och med ont i bihålorna är det skönare att vara hemma i all bekvämlighet! Förstår henne helt och full!

Alltså blev det till att planera om. Maken och jag åkte och handlade inför dagen för att spara tid nu och medan han tittade på fotboll (jag hörde fotboll!) planerade jag mina växtinköp efter de förslag jag fått! Tack till er alla!
Hélena föreslog att jag skulle köpa sköldpaddsört och när jag bildgooglade visade det sig att den har jag redan, en lila variant! (Tänkte fråga er i somras om namnet, men tyckte jag plågat er nog!).
För övrigt har jag googlat på de växter som Marina, Daniela, Lotta, Nelya, Tina och syster föreslog och idag åker vi förbi Zetas trädgårdar och köper det som man kan plantera nu av allt fint.

Är så otroligt glad för alla fina kommentar som alltid väntar när jag öppnar bloggen, utan er vore faktiskt livet lite tråkigt! Kramar i massor till er!


Klicka på namnen så kommer du till fina bloggar! Fler favoriter hittar du i högermarginalen!


2 kommentarer:

 1. Usch vad jobbigt med förkylning. Hoppas hon kryar på sej och är på bene snart igen :)
  Kollo finns ju kvar till en annan dag :D

  SvaraRadera
 2. Ja, så går det ibland!
  men det kommer fler tillfällen och ni verkar ha haft det mysigt,,trots ljud av fotboll :), ändå!

  Hoppas hon kryar på sig fort!
  kramis

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...