14 november 2011

FarsDag middag!


Han fick välja helt fritt- och ville ha pasta-pesto-parmesan!

Så länge vi hade ekbordet kvar åt vi alla måltider vid köksön, nu är det roligt att sitta vid det nya vita matbordet.
Maken valde alltså en enkel middag, fast han hade möjlighet att önska något särskilt, men som tur var önskade han också chokladpudding och för att jag skulle känna att jag gjort något extra fick det bli en egengjord istället för den där man köper i pulverform och vispar ihop med mjölk. Supergott och lätt att göra. Nu blir det aldrig mer pulvervarianten!

Måste än en gång tacka för alla fina fantastiskt energigivande kommentarer ni ger, det är så härligt att slå på datorn och läsa dem.
Tack också alla ni nya som tittar in då och då- ni ger mej möjligheter att hitta nya bloggar att läsa ...

Nu önskar jag oss alla en fin måndagskväll och tisdag!


5 kommentarer:

 1. Hej Lena. Jag blev tipsad om din fina blogg av mamma Gittan och nu är jag en flitig läsare och njutare. Vi har träffats i Lantvallen och om du minns mej så är jag Gunnel från Skellefteå - gammal kompis till Pea och Birgitta. Du har en så fin blogg och ett vackert hem och som jag förstår är du lika duktig och kreativ som din mamma ;). Jag fortsätter gärna att dela dina bilder och snuttar ur ert liv Kram från mej /Gunnel

  SvaraRadera
 2. Mmm..chokladpudding var ett tag sedan.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja du, ett vitt bord gör susen!
  Snygg dukning..

  kram

  SvaraRadera
 4. Hej Lena!

  Mmm, så gott och visst är det så att det oftast är det enkla som är det godaste. Som är favoriten. :) Och chokladpudding som är så gott! Jag håller med dig, chokladpudding som man gör själv slår alla gånger pulvervarianten. Dessutom är det inte svårt alls att göra.

  Vilken fin blommande amaryllis ni har där i fönstret. :) Vår är ännu bara i knoppstadiet men jag ser fram emot när den slår ut i blom och bara namnet får mig att sucka: Weddingdance. :)

  Ha en strålande fin vecka kära Lena!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Snygg dukning! vackert med vitt bord, har bestämt mig för att måla mitt vitt i vinter, fast det får nog bli efter jul.

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...