1 december 2011

Mitt första pysseltips!


Adventskalender, bild från housetohome.co.uk

Och jag har snott det!

Jag har redan ett antal konservburkar som jag använder för redskapsförvaring i köket. Till nästa år ska jag ha samlat ihop 24 stycken så jag kan göra en fin kalender till familjen.


Det är den första december!

Helt ofattbart, här svettas vi i vinterjackorna, de åkte på för några veckor sedan. Inte för att det behövdes utan för att almanackan sa att det var dags att använda dem...
Jag har svårt att känna jul ännu, trots all julbelysning i fönster och på gator, alla julklappsköpande människor i affärerna och alla pysseltips överallt. Jag ser och väntar....och väntar på att julkänslan ska infinna sig.
6 kommentarer:

 1. Vilken bra idé till adventskalender, den ska jag komma ihåg till nästa år när F kanske uppskattar en kalender lite mer än i år :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Jag väntar också....och när julkänslan väl kommer blir det stressigt. Precis som varje år. Nästa vecka ska jag i alla fall börja titta efter julklappar. Antingen julkänslan har kommit eller inte.

  Trevlig kväll!
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Här är en till som väntar, hoppas och väntar på den där julkänslan.

  Gillar ditt pysselprojekt, du är ute i tid också, det är bra =)

  SvaraRadera
 4. Ja, man får nästan tvinga å intala sig själv att JA, Det ÄR juletid.
  Å det ska komma från en sån som mig som har julfeelings från slutet av oktober...suck...
  Snö fick vi i söndags, men nu är det härligt gröna gräsmattor igen...

  Tur det finns en bloggvärld med mycke härligt julpyssel.
  Tack Lena! You made my day!
  Gillart bra nog mycke!
  Kramen till dig!

  SvaraRadera
 5. Hej igen, har för mig att du är på jakt efter ett vitt matbord med kurviga ben. Jag hittade ett i björk som skulle kunna målas vitt som påminner lite om det bord du söker (har jag för mig)men jag vet inte alls om det är något för dig, här är iaf länken till annonsen på blocket (Norrtälje är ju inte så långt bort)http://www.blocket.se/stockholm/Furubord_med_4_stolar_37305775.htm?ca=11&w=211.

  SvaraRadera
 6. Hej Lena, hälsningar från Rosendal-torpet i Finland. Jag la min blogg i vinterförvar, men blev inspirerad av dig och vill aktivera mig. Om du vill kolla in om inspirationen tar fart är du välkommen att hälsa på mig i Rosendal-torpet.blogspot.com
  Kramar i juletid från Solveig

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...