22 december 2011

Ursäkta...

...den extremt dålig bildkvalitén! 

Vill bara visa er detta!

Har länge varit på jakt efter en stor korg att "gömma" julgransfoten i. Efter mycket om och men köpte jag en. I helt fel färg!

Jag kom ihåg att jag för länge sedan köpt Herdins betspulver som man blandar med vatten och tänkte att jag skulle prova betsa korgen. Jag duttade på färgen med en trasa- det gick inte särskilt bra! Skulle just ge upp när jag kom på att jag skulle prova att spreja på färgen. Sagt och gjort, jag hällde färgen i en vanlig sprejflaska och skred till verket.

Det blev så bra! Och korgen fick just den mörkt bruna färgen jag ville ha! Den är så fin nu att jag ska köpa fler korgar, de finns i en massa storlekar och perfekt till förvaring av tidningar, plädar, kuddar...men det får bli efter julhelgen!

Nu har jag jullov! Idag ska jag bara gå runt här hemma och plocka med småsaker, lägga in sillarna och framför allt njuta av att vara ledig. Imorgon är det äntligen den stora städ- och pyntardagen!
Nu ska jag titta in hos er!


6 kommentarer:

 1. Hejsa!
  Det blev jättefint när du sprejade på korgen.Bra att vara kreativ i vissa situationer. Ha nu en helt underbar skön "feel good" dag imorgon och en riktig god jul om vi inte hörs innan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag som gillar dessa korgar au naturell....men det blev ju snyggt med det mörkare också.Jag jobbar en stund på fm imorgon sen klurar jag med det sista imorgon.
  julkramar *piah*

  SvaraRadera
 3. Superfint blev det. Bra med lite kreativitet :D Jag skulle också vilja stoppa granen i en korg. Men när jag köper gran slutar det alltid med att den är stor och vid nedtill, så man ser knappt foten ändå. Också vill jag inte kapa av det stora fina som är på granen. Hmm, får väl se hur det blir nästa år. Man kanske skulle köpa sej en stor lövkorg (en sån klassisk, enkel fin som de flesta butiker säljer) när våren kommer. Då kan man använda den nästan året runt :D

  Om jag inte höra av mig innan stora dagen är här så önskar jag dig och din familj en riktigt GOD JUL!!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det blev, på ren svenska, skitsnyggt. Vilken skillnad! Det är inte klokt vad mysigt det är de här dagarna innan jul.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Hej! Var med och tävla om vackra smycken eller exklusiva SPA-produkter.
  Mer info och instruktioner om tävlingen finns hos http://lillasuz.blogg.se/2011/december/tavla-om-vackra-smycken-och-spa-produkter.html

  SvaraRadera
 6. Vad fiffigt och fint blev det - funderar själv på en mindre gran att ha i en stor zinkbalja som vi haft ved i men hur fasen man ska få den att stå där vet jag inte men det kanske kan få bli mannens huvudbry ;) Skönt med jullov jag är riktigt avis - och ha en underbar dag i morgon med städ & pynt!

  Kram F

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...