12 februari 2012

Lapptäcken


 Patchwork, lapptäcksteknik överallt...


Gamla persiska mattor eller hederliga ryamattor som nya igen klippta i bitar och hopsydda. Jeansetiketter får nytt liv som matta.

Återigen ger bilderna från mässan mej stor inspiration!

Det har varit ett hektiskt veckoslut. Familjen har varit i fjällen och slalomåkt och jag har knappt varit hemma. Helgen har innehållit pubbesök, möbelmässa, middag ute, Ikeainköp, städning, tvätt och längtan efter man och barn. Nu är de sistnämnda snart hemma, så skönt!
7 kommentarer:

 1. Jeanslapparna är ju hur läckra som helt! Vilken grej.
  Jag får väl se om jag någon gång berättar om mina utlandsvistelser, det skulle ju bli lite som att berätta mitt livs historia..lite för mycket här på bloggen kanske. Men jag bodde där i tre år och trivdes som fisken i vattnet!

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Åh, det är så himla fint med mattor i lapptäcksteknik! Hann du se de mattor ikea sålde ihopsydda av gamla utjänta persiska mattor? Såå otroligt fina! de gick som smör i solsken och jag var inte en av de lyckliga som blev ägare. Men det kommer säkert fler tillfällen:-)
  Härligt att få hem familjen!
  Ha en skön söndagskväll.
  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 3. Vad coolt det var med jeanslapparna!! Kanske man ska börja samla! Klar 2093!! Kram!!

  SvaraRadera
 4. Hej, ang din fråga på min blogg: ja, jag bor i närheten av Jämjö. På landet ca 8 km därifrån. Elektrikervägen ligger på det området min bror med familj bott på i många år. Så det är ett " känt" och välbesökt bostadsområde för mig. De flyttade 2010, så nu är jag aldrig där.
  Fina mattor, men inget som skulle passa hos mig, tror jag...
  Ha det gott!
  Lena

  SvaraRadera
 5. Du verkar verkligen ha haft en härlig helg och fått fylla på inspirationsförrådet.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Så härliga bilder från mässan. Blir helt såld på mattan av persiska "bitar":) Jeansmattan var också suverän. Fint du har gjort det på jobbet.
  Stor kram Annika

  SvaraRadera
 7. Det där var riktigt snygga mattor!

  Kram!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...