17 februari 2012

Ny lampa?


 Av trasmattegarnAv bomullsgarn

Mer från helgens mässa, varsågoda mina vänner!

Och lite inspiration om du inte vet vad du ska göra av den stundande helgen. Jag vet att jag inte ska göra någon lampa och jag vet faktiskt inte än vad jag ska göra alls.

Som vanligt ska vi väl gå ett varv med dammsugaren i alla fall, sortera lite tvätt och kanske ska jag skola om någon chiliplanta. Det står på fröpåsen att de ska omskolas när de går att hantera, hur vet jag när de är det? Pilgrim, hjälp!

Nu ska jag strax gå till jobbet och önskar er alla en fin fredag!
 
(Varför blir trasmattegarn rödmarkerat, vad heter det egentligen? Ni vet såna där remsor av tyg som man gör nystan av och använder när man väver trasmattor.)

5 kommentarer:

 1. Först trodde jag att du skulle köra lite magdans för mannen ikväll!
  Häftig lampa, färgerna är underbara. Även tofsarna..

  Kramkram hela da´n

  SvaraRadera
 2. Vi brukar kalla det för matttrasor bara, ha en trevlig helg;)

  SvaraRadera
 3. Ja det där med rödmarkerade ord... Många som inte går igenom den testen.. Men jag litar mest på mig själv, ibland på vissa stavningsprogram så markeras ett sammansatt ord och förslagen är särskrivna, hua! Hahaha, som tex ordet jag just skrev; "särskrivna", heeelt galet!
  Coola lampor, jag har en lampa som bara är stommen, har funderat hur den ska bli, nu fick jag lite att tänka på ;)
  Ha en trevlig helg, kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Häftiga lampor! Kul idé.

  Jättefina blomsterbilder nedan!

  Oja har din chili redan blivit omskolningsbar (eller eventuellt ;-) hantera tolkar jag som att den har ett par blad och inte riskerar att gå i småbitar bara man tar tar i den) Jag har inte ens fått ner chili-fröerna ;-) Måste nog komma igång snart...

  Ha en trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera
 5. Här har vi kallat det mattlump, t ex lakan som man klipper till att väva med. (mormor o mamma vävde, jag fick också pröva på) Men mattrasor är väl ett bra ord, det med?
  Nu har ju trasmattor kommit tillbaks igen, även ryor. (trodde aldrig jag skulle fastna för dem.- Har aldrig ägt ngn, men nu har jag inköpt två stycken.)
  Ha en go helg!
  lena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...