13 mars 2012

Olika idéer


Fotad i morgonljus...


...och i ljuset en eftermiddag

Idag har jag haft mäklare och fotograf här och en försäljningsstylad lägenhet har blivit förevigad. De var nöjda med hur jag förberett, men balkongen fick jag snabbt göra om. Jag ville inte visa den sunkiga rosa väggen, men de menade att det var viktigare att visa den fria utsikten som är åt det hållet.  Och det är antagligen rätt! Eller?

Annars plockade de bara bort toarullar och en och annan handduk innan de var helt nöjda och redo att fotografera. Senast torsdag ska jag få se bilderna och det ska bli riktigt kul.

Nu ska jag försöka komma ihåg var jag gömt alla personliga saker, våra garderober och skåp är fyllda till bristningsgränsen av sådant vi inte ville visa upp...phu!

Ha en fortsatt fin tisdag, hoppas ni liksom vi haft en varm och solig dag!


8 kommentarer:

 1. Underbar bukett!
  Klart utsikten ska synas!! Håller tummarna att det ska gå bra med försäljning och ni får riktigt bra betalt! Det är det som är så kul i Blogglandia, man får följa med folks olika faser/projekt i livet, stora eller små.
  Ha en fortsatt fin tisdag, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag håller helt med om att utsikten och det var viktigt. Det blev faktiskt ngt helt annat från den vinkeln :)

  Hoppas vi också får se bilderna sen... är nyyyyfiken :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det ligger nog något i det där med utsikten tror jag. De vet förhoppningsvis vad de gör, mäklaren och fotografen.

  Jaha, då får vi hoppas att ni hittar allt ni gömt. Om inte annat så hittar ni det när ni packar för flytten.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad spännande att se korten sen!!
  Vi ska ha till 99% enbart utdragbara lådor i underskåpen! Jag har varit lite anti mot det men får väl hålla med om att det är lättare att dra ut en låda än att dra ut allt innehåll!
  Bänkskivorna ska vi försöka få till av golvplank som finns uppe på vinden! Så det är mycke kvar.. men skam den som ger sig!
  Köpmandisken hade vi först tänkt bygga in i köksön, men vi bestämde oss för att det helt enkelt inte skulle bli bra då vi gjort om höjden på disken när vi rätade upp den. Men den blir en massa lådor där ändå så jag får väl hållas!
  Om två veckor kommer stommarna hem men då är vi inte på långa vägar klara med det som måste göras först. Vi har ju ingen tidplan utan gör bara det vi orkar när tid finnes! Halvbra ibland och bra ibland!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Det är ju en hel vetenskap det där med att fota en lägenhet för försäljning. Hoppas allt går bra!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Jisses ja, personliga grejer skall stuvas undan. Då har jag lite att göra här innan vi får besök av mäklaren. Hoppas du hittar DINA grejer igen =)

  Ps. Folk gillar fria ytor så jag tror det var ett bra val att visa just detta ...

  SvaraRadera
 8. Jo, kan tänka mig att det kan bli så när man inte håller något uppdaterat. Jag tror att det kan vara en bra plats om man använder den och det tänker jag se till att vi gör :-) Vi börjar med att alla måste frånvarorapportera och lägga in veckoinfo där. Sen ska all dokumentation in på sidan, all! Ingen pedagog ska få välja om de vill skicka hem pappersformat eller lägga det på SchoolSoft. Jag tror att man måste bestämma sig för en linje för att få det att fungera. Som jag sa idag: Det blir det vi gör det till!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...