18 mars 2012

Rundvandring Vardagsrum entrévåning


Tonårsrum övervåning


Garderobsrum övervåning

En del har ni sett förr, även om det aldrig varit stylat såhär, men garderobsrummet har fram till nu varit en väl bevarad hemlighet. Det har aldrig sett ut på detta vis, garderoberna brukar vara knökfulla, bordet har aldrig stått där förut och jag har aldrig haft en bukett liljor där.
Garderobsrummet har den senaste tiden varit mitt odlingsrum, här har chilin och tomaterna vuxit sig stora.
Laptopbordet är där nu för att visa eventuella köpare att rummet går att använda på annat sätt än för förvaring av kläder. Och det ser ju riktigt fint ut!

Det var en riktigt härlig kväll igår, mycket skratt, underbar mat, (mycket) vin och det blev mycket sent. Vi var ett gäng där ingen känner alla utan vi länkar i varandra på olika sätt.

Idag fortsätter röjandet!
 Det är lätt hysteriskt med allt som ska fixas inför visningar, plocka undan, plocka tomt och göra vårt hem så neutralt (och utan själ) att vem som helst ska kunna komma in här och genast se hur de ska kunna leva ett liv i vår lägenhet.

Så var det definitivt inte förra gången vi sålde, för 9 år sedan. Då handlade det om att göra "fint" och det räckte med det. Nu ska allt stylas och fixas in i  minsta detalj....

Medan vi sliter i anletets svett önskar jag er alla en underbart härlig söndag!

3 kommentarer:

 1. Hej Lena!
  Det ger ett väldigt fräscht och rent intryck! Det kommer vara till er fördel att du älskar svart och vitt och har låtit de vara tongivande färger i hemmet nu när ni ska sälja.
  Stor lycka till!

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 2. Det ser jättefint ut och blir nog inget problem att hitta köpare till. Ett sånt där garderobsrum skulle jag gärna vilja ha...

  SvaraRadera
 3. Det blir nog inga problem att sälja den fina lägenheten. Ser ljust och fint ut.

  Det har verkligen accelererat det där med att styla hem inför försäljning. Nästa lite överdrivet, eller?

  Hoppas ni hinner känna lite helgkänsla även om ni sluter hårt nu.

  Kram!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...