23 april 2012

Hårklämmor

Perfekta stöd för luktärten!

 Denna måndag har bjudit på rätt skiftande väder, morgonen startade mulen och grå, mitt på dagen sken solen från en molnfri himmel och nu hänger det svarta moln över oss. Undrar hur det ska fortsätta. Nu vill jag ha vår så jag kan få sätta ut mitt fina någon gång.
Ikväll ska jag ge mina sex vita bukettranunkelknölar varsin kruka, mannen och jag köpte ett antal nya lerkrukor igår, och jag ska försöka vänja åtminstone en av dem med ljuset och kylan på balkongen. Det börjar bli trångt inne nu!

Ha en fin måndagskväll!5 kommentarer:

 1. Fiffigt med hårklämmorna :-) Ja, man ska nog toppa dom...har ju så svårt för det, du vet där med empatistörningen :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Då är det nog jag som stulit våren, för här är det 14 grader o sol!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Smart med hårklämmorna. Jag har faktiskt tänkt på det några gånger för de där man har på orkidéer liknar ju hårklämmor väldigt mycket. Har dock aldrig testat, men mina förkultiverade luktärtor skulle verkligen behöva det nu...

  SvaraRadera
 4. Ja du, jag tror jag får psykbryt på det svenska, snarare grönländska vårvädret. Här kändes det som om det var rena rama höstvädret! Yeak!!
  Så jag får nog be Sheddan skicka solen med express snart.
  Här kan man då verkligen få inspiration OCH Lärdom hur man gör för att få fart på de små gröna liven. TACK!

  Å örhängena:-) Verkligen en egen nisch.
  Dom dinglande i örat på jobbet..hihi..coolt:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Ja gud vad fiffigt med hårklämmor!!!! Helt perfekt ju!! Önskar jag hade trångt med plantor inne, har inte en enda, suck.. buhu!!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...