4 maj 2012

Fredag kvällSå är vi installerade på kollo, dottern och jag.

Detta är nog den enda övernattningen här på hela denna säsong. Det känns lite konstigt, men också skönt att avsluta detta nu. Vi har ju något annat som väntar om bara några få veckor.

Jag ser mej omkring i huset och funderar över vad jag ska göra med allt fint som varken passar eller får plats i nya huset. Spetsduken på bordet och den vackra kannan som jag fick av maken för några år sedan, vad gör jag av dem?
Ljusstakarna får följa med in i det nya och en och annan vas och skål, men resten?

Ja, ja, det får väl packas ner alltihop för att plockas fram om jag startar en bloppis.

Idag tog jag mod till mej och ringde mäklaren och berättade att jag inte alls är nöjd med bilderna tagna i huset.
Jag är stolt över att jag vågade, jag har så svårt för att klaga på andras jobb, men så tänkte jag att vi BETALAR honom för att han ska sköta ett jobb åt oss och då måste jag väl ha rätt att berätta om jag inte är nöjd?
Han kommer hit på måndag och tar nya bilder!

Imorgon blir det trädgårdsjobb och grävande efter plantor. Vet att jag ska ta upp en akleja, dela en daggkåpa, kanske ta lite av en alunrot, undrar om det går att dela stjärnflockan?...det kan hända att jag hittar mer roligt att ta med hem.

Nu hoppas vi på hyfsat väder i morgon!

Kramar/ Lena

6 kommentarer:

 1. Bra gjort att du ringde och berättade att du inte var nöjd. Som du säger, du betalar för en tjänst och har rätt att få det du vill ha. Lycka till med allt.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Så bra, de där rackarna tjänar ju en slant på affären och borde göra ett bra jobb, tycker jag!

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Bra att du ringde. Inte bara för att anlitade människor som faktiskt får betalt ska göra sitt jobb utan för att man (du i detta fallet) växer som människa när man står på sig och backar upp sig själv. Bra jobbat:))
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Jag har också svårt att klaga på andras jobb, men som du skrev, man betalar ju faktiskt och då ska man bli helt nöjd! Bra att du ringde :-) Kram Knorkan

  SvaraRadera
 5. De får nog med pengar och borde göra ett bra jobb för det.
  Kan du inte ta bilderna själv och skicka honom en räkning...? Tror säkert att du lyckas bättre. ;-)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Det gjorde du rätt i! Men jag förstår din vånda för jag är precis likadan. Till och med när jag vet att jag har rätt. Maken är mycket bättre på det där. Jag får lära mig av honom. ;)

  Nu har jag suttit här och läst ikapp mig på er härliga resa till London och njutit av alla fantastiska bilder och ord. Lovely!

  Och jag kan inte låta bli att le åt att ni bodde på samma gata som vi bodde förra sommaren. Kanonläge!

  Jag ser fram emot fler inlägg för jag är säker på att du har mer härligt att visa från min favoritstad. Jag läser, scrollar upp och ner och längtar än mer tills det är dags för mig och döttrarna att åka iväg på vår tjejresa till London.

  Ta hand om dig fina Lena och ha en bra helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...