24 maj 2012

Grönt är skönt och Blocket

Luktärt

Det växer så det knakar på balkongen och fortsätter värmen och solskenet såhär ett tag till är väl allt överblommat innan de ens blivit flyttade till radhuset!

I går hade jag en blocketköpare här som tog med sig Agnes sovrumsmöblemang, så nu ligger hennes madrassbotten på golvet och rummet är i princip tömt!
Redan i måndags blev vi av med två gamla pendyler till en gammal man som betalade med två flaskor vin. Vi hade inte alls prissatt dem, de är defekta och tanken var bara att de skulle komma till någon som vill använda dem för reservdelarna eller för att renovera dem."Köparen" menade att det för med sig otur om man bara tar emot något gratis och därför fick vi vinet.

Nu önskar jag bara att någon vill ha barnböckerna vi lagt ut, 12 titlar till en kostnad av 200:- ! Varför vill ingen ge en 10-åring god litteratur?


3 kommentarer:

 1. Vad härligt det är med människor som har den inställningen. Hoppas vinet smakar gott :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Tänk så skönt det är att rensa och känna den där tillfredställelsen när folk kommer och hämtar sådant man vill bli av med så man slipper kasta allt:-) Undrar om jag kan få två flaskor vin för min bil...Ska definitivt göra ett försök att bli av med skrället.

  Kram/Emma

  SvaraRadera
 3. Guu så skönt det är när man gör en lyckad affär på Blocket!

  Ha en fin kväll! Kraam

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...