10 maj 2012

Magnolia igen och flyttkartonger


Tog mej tid till att kolla in Magnoliaträdet igår igen. Vackert!

I tisdags morse kom ju 100 flyttkartonger och bara tanken på att vi ska fylla dem gjorde mej helt matt.

Jag såg framför mej hur vi varje stund vi är hemma måste röja och packa, packa och röja....och att det inte alls finns tid för något annat.

Igår tömde vi en stor byrå, slängde en hel del och packade första lådan. Byrån bar vi till grovsoprummet.
Maken sa igår att om vi packar 4 lådor om dagen, är vi klara om 25 dagar och då är vi inte ens riktigt framme vid flyttdagen som är den 9 juni!

Känner mej mindre matt idag!

Det är ändå så att bloggandet får mindre tid framöver. Era bloggar läser jag i mobilen när jag åker till och från arbetet och jag hoppas jag har tid över någon gång då och då så jag kan kommentera hos er.

På återseende!


9 kommentarer:

 1. Puh...100 kartonger. Men det är faktiskt inte SÅÅÅ mycket ändå. Nu när vi tömt halva huset, så var 10 st ingenting, men det är ju lite skillnad att packa ner ett hel hem.
  Hoppas det känns bra allt och vad spännande!:-)

  Själv är jag påväg hem från Tidaholm med ett stopp nu hos pappa för mat.
  Längtis hem BRA NOG!
  Ha det gott
  Kram Hilla

  SvaraRadera
 2. Smart att tänka fyra om dan! Känns inte lika jobbigt då. Jag tycker det jobbigaste är på slutet när allt är nerpackat och man börjar frakta bort allt. Man tror att man är färdig men det är då man upptäcker att man har cirka 20 kartonger till att packa, saker bara...kommer fram från de mest konstiga ställen.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Det är nog bra att dela upp det sådär så ni inte är så slut när ni väl flyttat att ni inte orkar och förmår att njuta av ert nya.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Åh, magnolian är magn(ol)ifik! Att flytta är verkligen ett hästjobb och slitigt som bara den. Du får försöka tänka på hur fantastiskt det blir när ni börjat packa upp och kanske anar hur ert nya tar form.

  Kramar och energi!

  SvaraRadera
 5. Lycka till, ni har ju läget under kontroll ;) ;)
  Förstår att du har lite mindre tid till bloggandet, men om du kikar in på min blogg så finns något där... Jag vet att jag fick en award av dig för ett tag sen, men den föll liksom "mellan stolarna" :)
  Ha en härlig fredag och en skön helg, packa lugnt ;)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Eftersom du börjar i god tid, tror jag inte att det blir något problem att fylla kartongerna utan att utarbeta sig. Passa på nu att verkligen rensa ut alla "kan-vara-bra-att-ha-nån-dag-saker".
  Vacker magnolia!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 7. Hallå Lena
  Vilken Magnolia... Har fått in lite förslag på din fantastiska blå buske. Första förslaget är som du själv skrev Jakaranda. Är lite tveksamt eftersom den vill ha ett lite varmare klimat än England. Andra förslaget var Kalifornisk syren (Ceanothus) vilken passar bättre in i klimatet. Låter nu kanske som om jag är något slags trädgårdsproffs. Men ack nej, är inte jag som gissar. Jag vill bara ha en sån växt:)
  Gud vad flyttkartonger det blir när man flyttar, bra att köra några per dag...tänk på att märka upp vad som finns i kartongerna och vart de ska vara. Speciellt de sista kartongerna där det brukar bli det sista. Där hamnar ofta det som ska upp först i nya huset.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 8. Helt underbar bild- vill också ha sån nu, eller ja det har jag velat ha länge.
  Hoppas allt går bra med flytten, ska bli kul att följa :)
  Trevlig helg, kramar Helena

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig bild! Magnolia är så vackert!

  Lycka till med flytten och packandet!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...