14 maj 2012

Min nya bloggplats

Just nu

Här sitter jag och försöker få till någorlunda intressanta bloggposter och här sitter jag när jag läser jag era spännande inlägg.

De som känner mej vet att jag har otroligt svårt för när det är rörigt och fult och just nu känns det bra att kunna vända röran av 90 ofyllda flyttkartonger ryggen. Utsikten härifrån är nästan som den varit en tid och jag kan för en kort stund drömma mej bort till en framtid i ett fint hus.
Vi ska ta hjälp att måla sovrummen och med att lägga nya golv där. Agnes ska dessutom få en fondtapet i sitt lilla rum.
Vi har inte bestämt exakt vilket golv vi ska ha mer än att de ska vara vita, helt vita. Forbo har ett laminatgolv som heter Ocean och nu ska jag hitta en återförsäljare så jag kan se det IRL. Hoppas på att det högblanka är så fräscht som jag vill.
Målaren förslog att vi skulle måla väggar och tak vita, helt vita och inte den brutna vita jag alltid målat med tidigare och han får bestämma.

Jag har så många idéer för det nya och det mesta kan jag åstadkomma utan alltför stora kostnader. Jag ska använda mycket av det vi redan har, mixa saker från kollo med det vi har hemma, men ge de nya användningsområden. Bokhyllorna i sovrummet ska bli förvaring av allt pyssel&fixmaterial och stå i vardagsrummet till exempel.
Vi ska också ha kökssoffan och bordet från kollo i matplatsen vid köket. Soffan ska få ny dyna och nya kuddar och jag tänker mej dem med svart/vita grafiska mönster. Runt bordet ska jag ha de vita målade kollostolarna och de svarta Eames DSR. Väggen bakom soffan ska jag måla svart. Med det vill jag  ta udden av det romantiska. På den väggen ska jag ha Hägerstenpostern som jag köpte hos Mimmi.
Idéerna är många och jag längtar så tills jag kan omsätta dem!PS. Jag gjorde verkligen det där jag skrev om igår. Är så nöjd över att jag tagit tag i prylskåpet som egentligen är en grund Ikeagarderob FYLLD till bristningsgränsen med sånt vi bara använder kanske 10 % av. Nu ska här rensas! DS.

5 kommentarer:

 1. Åh, dina tankar låter så bra!
  Det här blir så spännande...

  kraam

  SvaraRadera
 2. Så härligt att läsa om alla dina planer för det nya. Att återanvända och hitta nya användningsområde ligger ju verkligen i tiden. Jag tycker att de tär en sport att kunna göra om utan att det kostar för mycket. Det är liksom en utmaning som jag gillar.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig och det är så roligt att få följa din flyttresa. Ska bli spännande att se hur du får till det sen på din nya adress :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Din matgrupp är så himla, himla fin! Det kommer bli ursnyggt i ditt nya kök. Det är härligt med alla idéer du delar med dig av och jag ser så fram emot att se det ta form i verkligheten:-)

  Kramar/Emma

  SvaraRadera
 5. Det ska bli såååååå spännande att få se det nya som ska växa fram. Låter alldeles underbart att blanda in både gammalt och nyyt. Me like! :D

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...