16 maj 2012

Nu är vi på gång!

En början

Tack fina ni, för alla underbara kommentarer och hejarop! Just nu mår jag extra gott av dem!

Igår avslutade vi packandet av garderobsskåpet, ni vet det vars innehåll vi bara använde 10% av. Vi slängde en del, gjorde i ordning en kartong till Stadsmissionen och behöll kanske 20%!
Packade dessutom alla ljusstakar som fanns utspridda i  lite olika skåp, det känns bra att alla finns i en och samma kartong.

Hörde (läste) om någon vars man katalogiserade all packning genom att upprätta Excelblad för varje låda där han skrev exakt vad som fanns i dem.
Så gör INTE vi!
Känner mej lite orolig över hur vi ska förvara alla kartonger när de är fyllda. Här i hallen på övre plan kan vi ställa kanske 25 och bakom min nya bloggplats får uppskattningsvis 50 kartonger plats. Hmmm....vi kanske får montera ner matbordet när vi kommit så långt och förvara de sista 25 där...Mycket att tänka på nu!

Imorgon är vi lediga och vi ska till kollo för att klippa gräsmatta och ta hem plantor. Huset ska visas på söndag, så nu håller vi tummarna för att vi får det sålt genast. Vi behöver ju ett till hus att packa, när vi är klara här!!!

4 kommentarer:

 1. Oops jag lämnade just ditt förra inlägg men blev kvar här, nynnade på Tomas Ledins låt, ..vi är på gång..!

  Kram igen

  SvaraRadera
 2. Ojoj.. ja den där känslan om hur man ska få plats med allt kommer jag ihåg.. *pheew* Vi fyllde vardagsrummet med lådor, och sovrum.. Sen skulle vi komma iväg med allt, under den stoooormiga dagen. Dagen då jag också blev sjuk och blev sängliggande. Vilken dag.

  Hoppas det går bättre för er och hoppas kollo också kommer iväg snabbt :D Men är det inte så att kolonier har ökat igen? Läste eller hörde om att det var lite brist på kolloplatser.. eller har jag drömt. Hur osm så hoppas jag allt går bra och flyter på :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ni har verkligen att göra just nu. Tur att ni gör detta frivilligt. Det är nog hemskt för dem/den som blir tvingad att flytta av någon anledning och måste göra allt det som ni gör nu mot sin vilja. Ni har underbar tid framför er, det är jag helt säker på.
  Jag håller tummarna för att det går som ni vill på kollovisningen.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummarna och hoppas att huset blir sålt bums. Det är jobbigt att sälja hus om det blir låpngdraget. Lycka till!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...